پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ آذر ۱۳۹۸، ۲۰:۵۴

استاندار مرکزی:

۲۳کاندیدای انتخابات مرکزی طی بررسی هیات های اجرایی رد صلاحیت شدند

۲۳کاندیدای انتخابات مرکزی طی بررسی هیات های اجرایی رد صلاحیت شدند

اراک- استاندار مرکزی گفت: ۲۳ کاندیدای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان مرکزی طی بررسی هیات های اجرایی رد صلاحیت شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده عصر چهارشنبه در جلسه شورای پدافند غیر عامل استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: ۳۸۸ نفر کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در سطح استان مرکزی ثبت نام کردند که از این تعداد ۸ نفر انصراف دادند و تعداد کاندیداها نسبت به دوره قبل ۱۳ درصد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در بررسی هیأت‌های اجرایی در ۶ حوزه انتخابیه مرکزی ۲۳ نفر از کاندیداها رد صلاحیت شدند و صلاحیت ۳۵۷ نفر نیز مورد تأیید قرار گرفت یعنی ۹۲ درصد از کاندیدای ثبت نامی تأیید صلاحیت شدند.

استاندار مرکزی بیان کرد: در حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان بیشترین رد صلاحیت یعنی ۷ نفر و در ساوه و زرندیه با کمترین یک نفر رد صلاحیت و در حوزه انتخابیه اراک نیز خوب عمل شده است.

استاندار مرکزی تاکید کرد: ۲۳ نفری که رد صلاحیت شدند، می‌توانند بر اساس قانون اعتراض خود را به هیأت‌های اجرایی استان و اعلام کنند.

آقازاده بیان کرد: در این دوره از انتخابات مجلس هیأت‌های اجرایی استان بررسی محلی نیز انجام دادند که در دوره قبل وجود نداشت.

وی گفت: هر میزان کاندیداها با سلایق مختلف و جریانات سیاسی فکری در چارچوب قانون در صحنه انتخابات حضور پیدا کنند، بهتر است و مشارکت و سلامت انتخابات بیشتر خواهد بود.

استاندار مرکزی عنوان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید امکانات و نیروهای دستگاه خود را نظارت کنند تا بتوان انتخابات با نشاط تری را برگزار کرد.

آقازاده اظهار کرد: فرمانداران در شهرستان پیگیری کنند، هر گونه امکانات دولتی و اختیارات بعضی از مدیران در راستای له یا علیه کاندیداها استفاده نشود.

وی افزود: در ارتباط با افرادی که دارای ممنوعیت‌هایی هستند و در کمپ‌های تبلیغاتی هستند، باید دقت کنیم بهانه‌ای دست هیچیک از متخلفان ندهیم و از همه مهم‌تر اولویت برای ما مردم است.

استاندار مرکزی بیان داشت: اگر مردم بدانند مسئولین قانون و شرایط انتخابات را رعایت می‌کنند به آن اعتماد کرده و سپس حضور حداکثری خواهند داشت.

آقازاده گفت: برگزاری مانورهای پدافند غیر عامل آمادگی دستگاه‌های اجرایی استان را در مقابله با حوادث سایبری دوچندان می‌سازد.

وی بیان داشت: حوادث طبیعی می‌تواند برای استان هم فرصت و تهدید باشد و با جمع بندی از تجربیات استان و انجام کار کارشناسی می‌توان به دانش در این حوزه افزود تا در آینده به ما کمک کند.

کد خبر 4801861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha