پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آذر ۱۳۹۸، ۲۲:۰۷

استاندار یزد:

دانشگاه علوم پزشکی از استارتاپ‌های حوزه سلامت حمایت کند

دانشگاه علوم پزشکی از استارتاپ‌های حوزه سلامت حمایت کند

یزد ـ استاندار یزد با اشاره به اینکه قبلا دستوراتی برای دانشگاه علوم پزشکی به منظور همکاری با استارتاپ‌های حوزه سلامت صادر شده، گفت: این دستگاه موظف به حمایت از استارتاپ‌های حوزه سلامت است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی، پنجشنبه شب در مراسم جذب بزرگترین رویداد سرمایه گذاری استارتاپ استان یزد اظهار داشت: امروز با دنیایی که ما در برابر خود داریم، باید تلاش کنیم که از ظرفیت‌های موجود در حوزه فناوری برای تسهیل امور مردم استفاده کنیم.

وی با اشاره به استارتاپ پذیرش ۲۴ بیان کرد: این استارتاپ نیز در این مسیر گام برداشته و با شناسایی مشکلات مردم، گامی در مسیر تسهیل امور آنها در حوزه بهداشت و درمان برداشته است.

طالبی افزود: تلاش ما نیز در استان یزد، حمایت از این فعالیت‌هاست و همواره از مداخله خودداری کرده‌ایم و اگر مداخله‌ای نیز انجام شده، در راستای تسهیل کار این شرکت‌ها بوده است و همچنان نیز این مسیر را دنبال می‌کنیم.

استاندار یزد تصریح کرد: به نظر می‌رسد در زمینه ارتباط دانشگاه علوم پزشکی با استارتاپ های حوزه سلامت از جمله پذیرش ۲۴ نیز باید مداخله کنیم و گرچه در گذشته دستوراتی در این زمینه صادر شده اما اینکه اکنون همچنان هم گلایه‌هایی از این دستگاه وجود دارد، نیازمند مداخله است.

وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی یزد باید از استارتاپ های حوزه سلامت حمایت کند و اکنون که شرکتی در یزد فعالیت خود را آغاز کرده و همه کشور از خدمات آن بهره مند شده‌اند، جای سوال است که چرا دانشگاه علوم پزشکی یزد در این زمینه ورود نمی‌کند.

طالبی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در یزد استعدادها و زیرساختهای خوبی وجود دارد و انعکاس این برنامه‌ها می‌تواند باعث تشویق شرکت‌های فناور و استارتاپ ها باشد، عنوان کرد: استان یزد می‌تواند با بهره مندی از نیروهای خوش فکر و علمی همچنین وجود زیرساخت‌های خوب، گوشه‌ای از مشکلات مردم را مورد توجه قرار داده و آنها را حل کند.

وی همچنین با اشاره به شکست‌ها و موفقیت‌هایی که استارتاپ پذیرش ۲۴ در طول مدت فعالیت خود با آن مواجه بوده است، افزود: امیدواریم همه استارتاپ ها با این روحیه و با پذیرش شکست و تلاش دوباره برای رشد و پیشرفت، به فعالیت خود ادامه دهند.

کد خبر 4802551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha