پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۱:۲۲

عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس در گفتگو با مهر :

طرح اصل 44 یکشنبه به جای لایحه دولت اعلام وصول می‌شود

سیدمصطفی سیدهاشمی با اشاره به تاخیر دولت در تقدیم لایحه قانونی اصل 44 گفت: اگر تا یکشنبه، پس‌فردا، دولت نتواند لایحه قانونی اصل 44 را به مجلس ارائه کند، طرح کمیسیون ویژه اصل 44 به جای لایحه دولت به رای گذاشته می‌شود.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ارائه طرح پیشنهادی کمیسیون ویژه اصل  44 در صورت تاخیر دولت در ارائه لایحه گفت: اگر دولت نتواند تا روز یکشنبه آتی، که شروع بکارمجدد مجلس بعد از تعطیلی است، لایحه قانونی  اصل 44 را ارائه کند طرح کمیسیون ویژه اصل 44 در مجلس اعلام وصول می شود.

سیدهاشمی گفت: در صورت تاخیر دولت در ارائه لایحه قانونی اصل 44 طرح کمیسیون ویژه بعد از موعد مقرر به جای لایحه دولت به مجلس جهت اخذ رای ارائه می شود و در صورت رای آوردن به جای لایحه دولت مطرح می‌شود.

وی ضمن اشاره به وجود 196 امضاء نمایندگان در تایید طرح پیشنهادی کمیسیون ویژه اصل 44گفت: ما در جهت تعامل با دولت هستیم ، اگر دولت بتواند تا زمان مقرر لایحه قانونی اصل 44 قانون اساسی  را به مجلس ارائه دهد ، نظرات لحاظ شده دولت در لایحه به رای گذاشته می شود.

عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس  افزود: در هر صورت اگر لایحه دولت ارائه نگردد، به دلیل عقب نماندن کار، طرح پیشنهادی کمیسیون ویژه اصل 44 به صحن علنی مجلس جهت اخذ رای ارائه خواهد شد.

کد خبر 480297

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha