پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۹

رئیس اوقاف ماهان:

سند مالکیت ثبتی برای ۷۰ موقوفه در ماهان صادر شد

سند مالکیت ثبتی برای ۷۰ موقوفه در ماهان صادر شد

ماهان - رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ماهان گفت: طی یکسال گذشته تعداد ۷۰ جلد سند مالکیت ثبتی برای موقوفات این شهر صادر شد.

حمید مرتضوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای اقدامات ثبتی این اداره در سنددار کردن موقوفات، طی یکسال گذشته تعداد ۷۰ جلد سند مالکیت ثبتی برای موقوفات این شهر صادر شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۴۴۰ موقوفه در بخش ماهان وجود دارد، گفت: بیشتر اراضی موقوفه این شهر کاربری کشاورزی، زراعی و باغی دارد که با توجه به مساحت و ارزش رقبه، برخی از این موقوفات از لحاظ اهمیت جزو موقوفات مهم کشوری محسوب می‌شوند.

مرتضوی گفت: با شناسایی و پیگیری وضعیت موقوفات مجهول الهویه و اقداماتی برای شناسایی موقوفات قدیمی با تقدیم وقفنامه های قدیمی به اوقاف با تلاش‌های انجام شده طی یک سال گذشته تعداد ۱۱ موقوفه شناسایی و تعیین تکلیف شدند.

رئیس اداره اوقاف ماهان افزود: موقوفات قدیمی و متروک زیادی در ماهان وجود دارد که طی سالیان گذشته به دلیلی خشکسالی یا بی توجهی مورد سودجویی قرار گرفتند که در همین راستا تثبیت مالکیت اراضی موقوفات یکی از مهمترین وظایف اوقاف در احقاق حقوق این املاک است.

وی گفت: افراد و اشخاصی که وقف نامه‌های قدیمی در اختیار دارند، این اسناد را در اختیار اوقاف قرار دهند تا علاوه بر احیا و شناسایی این املاک به اجرای نیت واقفان خیراندیش هم اقدام کنیم.

کد خبر 4803253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha