پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۶:۳۹

در اطلاعیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان شد ؛

دستگاه‌های قضایی و امنیتی با عاملان توهین به مقدسات برخورد کنند

قم – خبرگزاری مهر : جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور اطلاعیه‌ای توهین به مقدسات اسلامی ‌در برخی از نشریات منسوب به دانشجویی را محکوم کردند و خواستار برخورد قاطع با عاملان توهین به مقدسات شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، در اطلاعیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم آمده است :" آنچه در چند نشریه منتسب به نشریه دانشجویی منتشر شده ، متضمن انکار عصمت نبی مکرم ‌اسلام(ص) و امیر‌المؤمنین(ع)، توهین و زیر سؤال بردن احکام مسلم اسلامی‌ و نادیده گرفتن مقدسات و ارزش‌ها‌ و انقلاب اسلامی، ‌جرایم مشهود و قابل تعقیبی است که به هیچ عنوان قابل تحمل و اغماض نیست.

 دشمنان اسلام و انقلاب با توطئه‌های گوناگون مترصد تفرقه افکنی و ایجاد اغتشاش و نا امنی اجتماعی ـ سیاسی به انواع مختلف هستند که هوشیاری در مقابل این توطئه‌ها و حفظ وحدت و یکپارچگی بهترین راه مقابله با این اقدامات است."

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است :" جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن محکوم کردن این توطئه از دستگاه‌های امنیتی و قضایی خواست ضمن شناسایی بانیان و مسببان این فتنه با آنان برخورد قاطع کنند تا موجب یأس و نا امیدی فتنه ‌افکنان و پاک شدن ساحت دانشگاه و دانشجو از این اقدام ننگین و شرم‌آور شوند.

کد خبر 480819

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha