پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۱۲

فرمانده نیروی دریایی ارتش:

نیروی دریایی ارتش همیشه آماده است

نیروی دریایی ارتش همیشه آماده است

مشهد - فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: نیروی دریایی ارتش همیشه آماده بوده و در حال حاضر نیز در آمادگی کامل به سر می برد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیردریادار حسین خانزادی ظهر امروز در دومین همایش زوج‌های آسمانی نیروی دریایی راهبردی ارتش در مشهد، با اشاره به اینکه آمریکا تنها کشور دنیا است که از سلاح هسته‌ای استفاده کرده، جنگ عراق علیه ایران را به راه انداخت، داعش را ایجاد کرده است، اظهار کرد: دشمن جرأت نزدیک شدن به ما ندارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه حضور ما در دریا آمادگی کامل نیروی دریایی ما را به دشمن نشان می‌دهد، افزود: ما همیشه آماده بوده و هستیم لذا در حال حاضر به حدی آمادگی داریم که اگر بگویند در حال حاضر باید در رزمایش شرکت کنید، آماده‌ایم.

وی با اشاره به هشت سال دفاع مقدس، تصریح کرد: در هشت سال دفاع مقدس کشورهای بسیاری از صدام حمایت می‌کردند اما در پایان این دشمن بود که شکست خورد و کشور ما نیز عزتمندانه و سربلند پیروز شد.

امیردریادارخانزادی با تاکید بر اینکه نیروی دریایی ارتش نقش مهمی در پیروزی هشت سال دفاع مقدس داشت، اظهار کرد: جنگ اقتصادی امروز خیلی سخت‌تر از جنگ‌های نظامی و رودررو است. دشمن از هر چیزی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران استفاده می‌کند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: امروز نیز دشمن با شایعه پراکنی در فضای مجازی خواهان ایجاد تفرقه و دو دستی در جامعه است لذا باید نسبت به همه هجمه‌های دشمن آگاه‌تر از قبل باشیم تا بتوانیم نقشه‌های شوم این شسطان بزرگ را خنثی کنیم.

وی ابراز کرد: در زندگی مشترک هر چقدر آموزه‌های دینی محکم‌تر باشد پایه‌های زندگی قوی‌تر و استوارتر خواهد بود.

امیردریادارخانزادی با اشاره به همایش زوج‌های آسمانی نیروی دریایی ارتش هم گفت: در مسیر زندگی مشترک پایبند بودن به تعهد بسیار مهم است و در این زمینه هر چه آموزه‌های دینی محکم‌تر باشد زندگی بادوام‌تر است.

گفتنی است، همایش زوج‌های آسمانی نیروی دریایی راهبردی ارتش برای دو گروه در مشهد برگزار می‌شود که همایش گروه نخست با حضور ۵۰ زوج از سوم تا پنجم دی ماه و همایش گروه دوم هم با حضور ۶۰ زوج از هفتم تا نهم دی ماه برگزار می‌شود.

کد خبر 4808241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha