پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۴۹

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان:

۹۰ درصد کشت پیاز اصفهان به شکل نشایی انجام می‌شود

۹۰ درصد کشت پیاز  اصفهان به شکل نشایی انجام می‌شود

اصفهان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: ۹۰ درصد کشت پیاز در استان اصفهان به شکل نشایی انجام می‌شود تا میزان آب مصرفی به حداقل کاهش پیدا کند.

مهرداد مرادمند در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ۵۶۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در استان اصفهان پنج درصد از مساحت این استان را دربرمی گیرد، اظهار داشت: ۱۹۷ هزار هکتار از مساحت اراضی کشاورزی به محصولات زراعی اختصاص یافته که تولید سه میلیون و ۲۵۸ هزار تن را در برداشته است.

وی با اشاره به سهم ۱۳ درصدی محصولات باغی افزود: ۷۵ هزار هکتار از اراضی زراعی استان اصفهان شامل باغات با تولید ۳۷۷ هزار تن محصول می‌شود.

توسعه محصولات دامی و گلخانه‌ها در شرایط خشکسالی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به ۶ میلیون واحد دامی موجود در استان اصفهان بیان داشت: با توجه به خشکسالی مداوم در یک دهه اخیر توسعه محصولات دامی را تقویت بخشیدیم.

وی افزود: در جهت سازگاری با کم آبی با حمایت استاندار توسعه گلخانه‌ها را در اولویت قرار دادیم و با مساحت هزار و ۸۴۶ هکتار و تولید سالانه ۲۷۷ هزار تن در سال زراعی گذشته در کشور رتبه سوم را کسب کردیم و امسال ۲۰۰ هکتار به سطح زیر کشت گلخانه‌ها افزوده شد که موجب رونق اشتغال زایی به ویژه در شهرستان تیران و کرون را پدید آورد.

مرادمند در ادامه روش‌های سازگاری با کم آبی به کشت و پرورش قارچ خوراکی هم اشاره کرد و گفت: با حمایت از کشت این گیاه سازگار با کم آبی توانستیم ۱۲ هزار تن در سال زراعی گذشته در استان اصفهان قارچ خوراکی تولید کنیم و ۴۰ هزار تن کمپوست هم به نیمی از استان‌های کشور ارسال شد.

اصلاح ژنتیکی گندم و جو و استفاده از کشت نشایی برای پیاز

وی با بیان اینکه گونه گیاهی گندم و جو در مرکز علوم و تحقیقات سازمان جهاد کشاورزی اصلاح شد و برای کشت در اختیار کشاورزان قرار گرفت، اظهار داشت: این گونه اصلاح شده گندم و جو نسبت به شوری و کم آبی مقاوم است و می‌تواند بازدهی بالایی داشته باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه حتی برای گیاه پیاز که آب بر است از روش نشایی استفاده می‌کنیم، گفت: ۹۰ درصد کشت پیاز در استان اصفهان به شکل نشایی انجام می‌شود تا میزان آب مصرفی به حداقل کاهش پیدا کند.

وی افزود: در استفاده از روش‌های نوین آبیاری استان اصفهان با هفده هزار و ۷۰۰ هکتار بعد از استان فارس رتبه دوم را دارد.

ذخیره شیر لبنی مازاد به صورت شیرخشک در استان اصفهان

مرادمند با اشاره به تولید یک میلیون و ۳۷۰ هزار تن شیر در سال در استان اصفهان گفت: استان اصفهان رتبه اول در تولید شیر در کشور را دارد و با توجه به نوسان قیمت شیر و ساماندهی بازار یک سوم ظرفیت شیر تولیدی در استان به شیرخشک فراوری شده و به شیرخشک تبدیل می‌شود.

وی با بیان اینکه با تولید ۲۰۰ هزار تن گوشت مرغ و صد هزار تن تخم مرغ رتبه نخست در کشور به استان اصفهان تعلق دارد، افزود: استان اصفهان با تولید ۶۹ هزار تن گوشت قرمز و چهار هزار تن عسل جایگاه سوم را دارد و در تولید گوشت بوقلمون و شترمرغ هم رتبه نخست را کسب کرده‌ایم.

کد خبر 4808850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha