پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۸:۲۱

برگزاری نخستین همایش علمی - کاربردی تربیت بدنی دانش آموزان استثنایی

نخستین همایش علمی - کاربردی تربیت بدنی کودکان و دانش آموزان استثنایی از 25 اردیبهشت ماه جاری به مدت دو روز در دانشگاه علوم بهزیستی و توان بخشی تهران برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر همایش یاد شده به همت سازمان  آموزش و پرورش استثنایی کشور و با همکاری انجمن تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران برگزار می شود.

بر اساس این گزارش از 320 مقاله ارسالی به این همایش 60 مقاله  پذیرفته شده به صورت پوستر و سخنرانی ارائه خواهد شد.

در این همایش سه محور آموزشی ، توان بخشی و مناسب سازی بررسی می شود و مقاله های ارائه شده در موضوعات ورزشی و اصلاح ساختار اسکلتی ، نقش ورزش در پیشگیری و توان بخشی و اصلاح رفتار ، مناسب سازی تجهیزت و فضاهای ورزشی ویژه مراکز آموزش استثنایی ، روشهای تدریس تربیت بدنی ، یکپارچه سازی درس تربیت بدنی با سایر دروس ، چگونگی تعمیم و گسترش ورزش و مدیریت ورزش درمراکز آموزش استثنایی بررسی خواهد شد.

کد خبر 480894

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha