پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۴

رئیس بنیاد شهید و ایثارگران:

توجه به اشتغال و درمان خانواده شهدا در رأس امور بنیاد قرار دارد

توجه به اشتغال و درمان خانواده شهدا در رأس امور بنیاد قرار دارد

بیله سوار - رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: توجه به وضعیت معیشتی، موضوع اشتغال و خدمات درمانی جامعه هدف از جمله مهمترین رویکردهای بنیاد شهید و ایثارگران است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد علی شهیدی عصر چهارشنبه در افتتاح ساختمان اداری بنیاد شهید شهرستان مرزی بیله سوار عنوان کرد: توجه به امور معیشتی، کار و خدمات درمانی خانواده معظم شهدا و ایثارگران از جمله مهمترین رویکردهای بنیاد شهید بوده که با جدیت پیگیری می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران، افزود: به منظور کاهش مشکلات خانواده معظم شهدا و ایثارگران معوقات باقیمانده تا پایان سال جاری پرداخت می‌شود.

رئیس بنیاد شهید با تأکید بر اینکه همگان مدیون شهدا و ایثارگران هستیم، افزود: از تمامی مسئولان بنیاد شهید این انتظار وجود دارد که برای حل مسائل و دغدغه جامعه ایثارگران کوشا باشند.

شهیدی عنوان کرد: توسعه فرهنگ ایثار و شهادت از جمله مهمترین نیازهای جامعه بوده و بایستی همگان برای ترویج این روحیه در اقشار مختلف مردم و نهادینه سازی فرهنگ مقاومت در تلاش باشیم.

به گفته وی دولت توجه ویژه‌ای به جامعه شهدا و ایثارگران داشته و در این راستا سعی می‌شود تا در حد توان مشکلات موجود برطرف شود.

با برگزاری مراسم افتتاح، ساختمان بنیاد شهید شهرستان بیله سوار به مساحت ۷۸۰ متر مربع با ۱۰ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.

کد خبر 4813807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha