پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۰:۴۲

فرهنگ و هنر در مطبوعات

فرهنگ و هنر در مطبوعات

کمک وزیر ارشاد به خانه سینما، معرفی برگزیدگان جایزه ادبی "روزی روزگاری"، تأسیس "بنیاد جهانی سینما" همزمان با جشنواره کن و فروش جهانی "اسپایدرمن 3" عناوین برجسته صفحه فرهنگ و هنر مطبوعات امروز دوشنبه 17 اردیبهشت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، "تهران امروز" در صفحه تلویزیون به خبر ساخت موسیقی متن مجموعه "یک مشت پر عقاب" اصغر هاشمی توسط فردین خلعتبری، گفتگو با مجریان برنامه "به خانه برمی گردیم" و معرفی برنامه های امروز شبکه های صدا و سیما پرداخته و در صفحه سینمای جهان گفتگو با مگی چیونگ، گنده گویی های یک علاقمند سینما، موج نو سینمای تجاری چین، فیلم های ترسناک آسیایی در راه اکران و یادداشتی درباره پروژه جدید جرج کلونی "فرار از تهران" آمده است.

تأسیس "بنیاد جهانی سینما" توسط اسکورسیزی همزمان با جشنواره کن، اهدا نخستین جایزه ادبی "روزی روزگاری"، درگذشت  استاد خلیل درودچی، شکسته شدن رکوردهای فروش با "اسپایدرمن 3" و گپ روز با وحید نیکخواه آزاد اخبار برجسته صفحه پایانی هستند.

روزنامه "بانی فیلم" عنوان روی جلد را به "تجلیل از چهار فیلمساز شاخص" در جشن کارگردانان اختصاص داده و در صفحه دوم به آن پرداخته است. گزارش اکران زودهنگام فیلم "نقاب" در سینماهای تهران در صفحه دوم، گپ روز با عباس شوقی در صفحه سوم و گزارش نخستین نشست "بازی آفرینان سینمای ایران" با نمایش فیلم "گیلانه" در صفحه چهارم منعکس شده است. بخش پایانی "جایگاه ستاره ها در سینمای ایران" و مطلبی به انگیزه پخش انیمیشن "گارفیلد 2" در صفحه پنجم آمده است.

در صفحات سینمای جهان امروز مطلبی درباره توبی مگوایر بازیگر "اسپایدرمن"، گزارش فیلم های تابستانی امسال و حرف های استودیوها علیه کارگردانان مورد توجه قرار گرفته است. منصوب شدن اعضا جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رهبر معظم انقلاب در صفحه فرهنگ و هنر، حرف های مدیر کل هنرهای نمایشی در صفحه تئاتر، گزارشی از مجموعه های تلویزیونی که سر از لوح فشرده درمی آورند در صفحات تلویزیون و نهایتاً خبر حضور شان کانری در قسمت چهارم "ایندیانا جونز" در صفحه پایانی کار را تمام می کند.

"همشهری" در صفحه موسیقی به تحول در صنعت موسیقی دنیا پرداخته و در صفحه سینما با بیژن امکانیان گفتگو کرده است. کارکرد و ضرورت جشن تئاتر در گفتگو با اهالی نمایش، پخش مجموعه "روز برمی آید" بیژن میرباقری از سیما، صادر نشدن مجوز برای ترانه های قبل از انقلاب، همراه با نمایشگاه بیستم کتاب و خبرهای کوتاه از هنرمندان در صفحه ادب و هنر آمده است.

روزنامه "جام جم" در صفحه رسانه به سومین همایش برنامه سازان حج و زیارت و گروههای اعزامی، پخش مجموعه "چهل سرباز" از شبکه دوم سیما، تولید دو برنامه مناسبتی جدید در شبکه تهران و دوباره کلید خوردن مستند "شش گوشه عرش" رسول ملاقلی پور پرداخته است. صفحه رسانه هم مطلبی دارد در مورد اکران تابستان سینمای جهان. همراه با سردار افشار به مناسبت حضور ستاد کل نیروهای مسلح در جشنواره رادیو، نگاهی زودهنگام به مجموعه "پول کثیف" و معرفی برنامه های امروز شبکه های سیما در صفحه بخوانید و ببینید کار را تمام می کند.

"ایران" در صفحه فرهنگ و هنر مطلبی دارد درباره موج نو فیلمسازی در آلمان و جهانی شدن سینمای این کشور و در ادامه به مایک لی در دنیای نمایش پرداخته است. نمایش اسناد فرامین فرمانروایان گذشته ایران همزمان با روز اسناد ملی، استقبال ناشران از حضور مقام معظم رهبری در نمایشگاه کتاب تهران، بررسی تعامل ادبی ایران و جهان در تهران و ساخت فیلم جدید دارن آرونوفسکی بر اساس یکی از حکایت های انجیل اخبار برجسته صفحه پایانی هستند.

روزنامه "اعتماد ملی" در صفحه ادب و هنر به گفتگو با فرشید مثقالی تصویرگر و مجسمه ساز، حرف های فاطمه معتمد آریا در نشست "بازی آفرینان سینمای ایران"، آغاز همایش "بهار ایرانی" از امروز، مطلبی به بهانه انتشار کتاب "تایپوگرافی ایرانی"، جایزه ای دیگر برای فیلم "نیوه مانگ" بهمن قبادی و فروش جهانی "اسپایدرمن 3" پرداخته است.

"اعتماد" در صفحات ویژه نمایشگاه کتاب مطلبی دارد در حاشیه فیلمنامه "جانی گیتار" و معرفی چند کتاب و در صفحه پایانی  فروش جهانی "اسپایدرمن 3"، صادر نشدن مجوز ترانه های پاپ قبل از انقلاب، اختصاص جایزه بزرگ موسیقی کلاسیک به مک کارتنی، فروش گرانترین طرح اردشیر محصص و ساخت فیلم جدید پیتر جکسن در کمپانی دریم ورکز را منعکس کرده است.

روزنامه "حیات نو" در صفحه فرهنگ و اندیشه با همایون غنی زاده کارگردان، نویسنده و طراح نمایش "ددالوس و ایکاروس" گفتگو کرده و در صفحه پایانی هم به فیلم جدید پیتر جکسن، گزارشی از وضعیت ناشران دانشگاهی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، انتشار فراخوان "طراحی کلیپ آرت" و حاشیه های بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب پرداخته است.

"آفرینش" در صفحه دریچه هنر همگام با نمایشگاه کتاب تهران مطلبی را انعکاس داده و در ادامه نگاهی دارد به نمایش "چشم ها" به کارگردانی حسن جودکی و اخبار کوتاه هنری. "صدای عدالت" در صفحه هنری به نمایش جدید پری صابری، گفتگو با اورهان پاموک، گزارش نشست "بازی آفرینان سینمای ایران" و بازسازی تدریجی تئاتر شهر پرداخته است.

روزنامه "جوان" در صفحه پایانی انتصاب اعضا جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رهبر معظم انقلاب، افتتاح "جام جهان نما" در روز جهانی موزه ها، آغاز داوری آثار رسیده به نمایشگاه و مسابقه عکس "خرمشهر، حماسه مقاومت"، آماده شدن فیلم سینمایی "فرزند صبح" بهروز افخمی در دو نسخه و برگزاری دهمین همایش بزرگداشت ملاصدرا را مورد توجه قرار داده است.

روزنامه "کارگزاران" در صفحه هنر مطلبی دارد درباره فیلم "بعدی" به بهانه فروش موفق در سینماهای جهان و بهروز غریب پور را به عنوان چهره و کتاب شعر "رویاهای کاغذی ام" سروده شهاب مقربین را به عنوان پیشنهاد معرفی کرده است. حرف های حسین پارسایی در خصوص آغاز بازسازی تئاتر شهر، جایزه جدید برای "نیوه مانگ" بهمن قبادی و حضور مهرجویی و درخشنده در جشنواره بین المللی فیلم هند اخبار برجسته صفحه پایانی هستند.

"همبستگی" در صفحه ادب و هنر درگذشت خلیل درودچی، گفتگوی اشپیگل با اورهان پاموک، پایان جایزه ادبی "روزی روزگاری" و گزارش نشست "بازی آفرینان سینمای ایران" با نمایش فیلم "گیلانه" را آورده و بالاخره روزنامه "ابتکار" در صفحه پایانی به تأسیس خانه تئاتر در مراحل اداری، گزارش نشست "بازی آفرینان سینمای ایران"، همراه با بیستمین نمایشگاه کتاب، کمک وزیر ارشاد به خانه سینما و فرهنگ و هنر دنیا در یک نگاه به نقل از مهر پرداخته است.

کد خبر 481917

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha