پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ دی ۱۳۹۸، ۱۱:۴۶

استاندار یزد:

ظرفیت شهرداری‌ها به درستی مورد استفاده قرار نگرفته است

ظرفیت شهرداری‌ها به درستی مورد استفاده قرار نگرفته است

یزد ـ استاندار یزد گفت: ظرفیت شهرداری‌ها به عنوان یک نهاد برخاسته از رای مردم به درستی استفاده نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی، صبح چهارشنبه در یکصد و پنجمین نشست مجمع شهرداران کلانشهرهای کشور که به میزبانی شهرداری یزد در حال برگزاری است، اظهار داشت: نیازمند کلان اندیشی در کشور هستیم و کلان اندیشی مفهومی است که نباید منفعلانه باشد و در تعاریف شهری تنها به گسترش و توسعه شهرها بیانجامد.

وی عنوان کرد: مفهوم واقعی شهر به نسبت آنچه در کشورهای جهان مطرح است در کلانشهرهای ایران فراموش شده و شهرداری‌ها باید در معنای واقعی به یک سازمان اجتماعی تبدیل شوند.

طالبی با بیان اینکه وقتی از مسائل اجتماعی صحبت می‌کنیم، لازم است به نسبت همان شهر اقدامات و تصمیماتی در نظر گرفته شود، یادآور شد: شهر یزد دارای ویژگی‌های منحصربه‌فرد فرهنگی، اجتماعی و تاریخی است و بحث حفظ و حراست از بافت تاریخی از مهمترین رویکردهای آن به شمار می‌رود.

استاندار یزد با بیان اینکه یکی از دلایل نداشتن مدیریت مطلوب در زمینه مسائل فرهنگی و اجتماعی توجه نداشتن به ظرفیت‌های نهادهایی همچون شورای شهر و شهرداری‌ها است، تاکید کرد: امروز شورای اسلامی شهر و شهرداری یزد در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی فعال شده‌اند و به رسالت‌های خود در این زمینه به خوبی پرداخته‌اند.

طالبی با تاکید بر ضرورت توجه جدی مجمع کلانشهرهای ایران به مباحث اجتماعی و فرهنگی عنوان کرد: باید از ظرفیت‌های شهرداری به درستی در این حوزه استفاده شود.

وی از شهرداری به عنوان نهاد برخاسته از رأی مردم یاد کرد و افزود: از ظرفیت این نهاد به درستی استفاده نکرده‌ایم در حالی حالی که شهرداری از نهادهایی است که به خوبی می‌تواند در حوزه‌های مختلف به ویژه فرهنگی و اجتماعی ورود کرده و اثرگذاری بالایی داشته باشد.

طالبی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار امیدواری کرد: مجمع شهرداران کلانشهرها بتواند شرایط رشد و اعتلای شهرهایی نظیر یزد را فراهم کند.

کد خبر 4820291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha