پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ دی ۱۳۹۸، ۱۵:۳۸

نماینده مردم اسدآباد در مجلس خبر داد:

اختصاص ۱۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای دو پروژه تولیدی در اسدآباد

اختصاص ۱۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای دو پروژه تولیدی در اسدآباد

همدان- نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۱۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای دو پروژه تولیدی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر رنجبر زاده در آئین کلنگ زنی کارخانه قهوه و دو طرح گلخانه‌ای در شهرستان اسدآباد که با حضور سرپرست وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، گفت: تلاش مسئولین حتی در روز تعطیل نشان از کار و همت جهادی آن‌ها در راستای توسعه استان همدان است.

وی با اشاره به احداث کارخانه کاغذ در اسدآباد، افزود: تولید و صادرات ۱۰۷ تن کاغذ در اسدآباد کار بسیار بزرگی است که از مجوز ۲۱ خط تولید کاغذ ۷ خط آن در اسدآباد خواهد بود.

نماینده مردم اسدآباد مجموع اعتبارات برای کارخانه کاغذ و گلخانه‌های ۴۰ و ۱۰۰ هکتاری در این شهرستان را ۱ میلیارد ۴۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: با بهره‌برداری این طرح‌ها برای بیش از ۲ هزار نفر ایجاد اشتغال می‌کند.

در ادامه مجید درویشی فرماندار اسدآباد نیز، گفت: با شروع به کار این مجموعه‌های گلخانه‌ای که امروز کلنگ زنی شد می‌توانیم شهرستان اسدآباد را قطب گلخانه‌ای آینده استان همدان بدانیم.

وی ادامه داد: برای تغذیه سفره‌های آب‌های زیرزمینی سد تغذیه‌ای خنداب و آجین پیش‌بینی‌شده است همچنین وجود سد نعمت‌آباد یک مزیت برای افتتاح گلخانه‌های دیگر در شهرستان است که امیدواریم موردتوجه سرمایه‌گذاران قرار گیرد.

کد خبر 4821908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha