پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۰۷

فرماندار شهرستان شهرکرد:

سند راهبردی هویت جوانان شهرستان شهرکرد تدوین می‌شود

سند راهبردی هویت جوانان شهرستان شهرکرد تدوین می‌شود

شهرکرد - فرماندار شهرستان شهرکرد گفت: سند راهبردی هویت جوانان شهرستان شهرکرد تدوین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعلی ارژنگ ظهر یکشنبه در پنجمین ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان شهرکرد بر لزوم تهیه و تدوین سند راهبردی جوانان این شهرستان طی شش ماه آینده تاکید کرد.

وی با اشاره به ارائه سند پیشنهادی هویت جوانان توسط اداره ورزش و جوانان شهرستان شهرکرد، گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان رئیس کمیته هویت جوانان، مسئول جمع بندی نظرات اعضا درباره این سند پیشنهادی با همکاری سایر دستگاه‌های عضو ستاد طی دو ماه آینده است.

وی بیان کرد: بهره گیری از ظرفیت جوانان در بخش‌های مختلف اجتماع ضروری است.

دبیر ستاد ساماندهی شهرستان شهرکرد نیز در این نشست گفت: تجلیل از دستگاه‌های فعال در خصوص تشکیل کمیته‌های تخصصی حوزه جوانان در آخرین جلسه ستاد ساماندهی سال ۹۸ که در اسفندماه برگزار می‌شود انجام خواهد شد.

اردشیر جان نثار افزود: حضور نماینده جوانان در جلسات کمیته‌های تخصصی و ستاد ساماندهی امور جوانان برای ارائه پیشنهادات و مشکلات مرتبط با حوزه جوانان و دستگاه‌های مربوطه از دیگر مصوبات پنجمین جلسه است.

جان نثار در ادامه اعلام کرد: مصوباتی که تا کنون به اجرا در نیامده از جمله تشکیل مجمع خیرین ورزشیار، تشکیل جلسه با تشکل‌های مردم نهاد اداره ورزش و جوانان و سایر دستگاه‌های اجرایی تا پایان سال اقدام و صورت پذیرد.

کد خبر 4823650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha