پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ دی ۱۳۹۸، ۲۱:۲۰

استاندار مرکزی تاکید کرد؛

لزوم هماهنگی بین دستگاه‌های متولی در مبارزه با قاچاق مواد مخدر

لزوم هماهنگی بین دستگاه‌های متولی در مبارزه با قاچاق مواد مخدر

اراک- استاندار مرکزی گفت: برای مقابله با قاچاق مواد مخدر باید برنامه ریزی و هماهنگی مطلوبی بین دستگاه‌ها و نهادهای مربوطه صورت پذیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده عصر یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: با توجه به سردی هوا باید شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بر گرم خانه‌ها ی سطح شهرها به منظور اسکان معتادین نظارت کنند.

آقازاده گفت: متأسفانه با حجم زیادی از قاچاق مواد مخدر در کشور مواجه هستیم. تولید مواد مخدر در کشور افغانستان نسبت به سال‌های قبل بیش از دو برابر شده است در این راستا با فشار بر نیروهای مقابله کننده با قاچاق مواد مخدر هستیم.

وی اظهار کرد: با توجه حجم قاچاق مواد مخدر در کشور مسئولیت این شورا، نهادها و دستگاه‌های مقابله کننده مواد مخدر طی امسال و سال آینده افزایش پیدا می‌کند.

استاندار مرکزی گفت: میزان کشفیات مواد مخدر در استان مرکزی بیش از سال گذشته است، از طرفی متأسفانه ترانزیت مواد مخدر نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده‌است.

آقا زاده بیان کرد: برای مقابله با قاچاق مواد مخدر باید برنامه ریزی و هماهنگی خوب و منظم صورت پذیرد.

وی با اشاره به مهم برشمردن آموزش در امر جلوگیری از قاچاق مواد مخدر اظهار کرد: اداره کل بهزیستی استان موتور محرکه آموزش، شناسایی و تحلیل تجزیه اتفاقاتی است که در جامعه می‌افتد و در این زمینه می‌تواند کمک کند.

کد خبر 4823886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha