پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

تصمیمی که دائمی می شود؛

احتمال جلوگیری از پرواز برخی پهپادها در آمریکا از ترس چین

احتمال جلوگیری از پرواز برخی پهپادها در آمریکا از ترس چین

تصمیم موقت مقامات آمریکایی برای متوقف کردن پرواز برخی انواع پهپادهای غیرنظامی در این کشور ممکن است دائمی شود. علت امر نگرانی از جاسوسی چین اعلام شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، قرار است دولت آمریکا استفاده از نزدیک به هزار نوع پهپاد را در خاک این کشور ممنوع کند. پهپادهای یادشده توسط شرکت‌های چینی ساخته شده‌اند و کاخ سفید مدعی است که دولت چین به احتمال زیاد می‌تواند از پهپادهای یادشده برای جاسوسی استفاده کند.

اگر چه این تصمیم هنوز قطعی نشده، اما منابع مطلع می‌گویند این موضوع در آینده نزدیک اعلام می‌شود. چنین تصمیمی می‌تواند انجام فعالیت‌های روزانه برخی سازمان‌های امداد و نجات را در آمریکا دچار اختلال کند. از جمله این سازمان‌ها می‌توان به آتش نشانی‌ها اشاره کرد که برای اطفای حریق از پهپاد استفاده می‌کنند.

در حال حاضر استفاده غیرنظامی از پهپاد در امریکا بیشتر با هدف نقشه برداری و شناسایی منابع مختلف صورت می‌گیرد. بخش عمده پهپادهایی که قرار است پرواز آنها ممنوع شود توسط شرکت دی جی آی ساخته شده‌اند. در فهرست پهپادهای ممنوعه دولت آمریکا ۱۲۱ پهپاد متعلق به این شرکت وجود دارد.

پیش از این ارتش آمریکا در سال ۲۰۱۷ استفاده از پهپادهای دی جی آی چین را به خاطر نگرانی‌های امنیتی متوقف کرده بود.

کد خبر 4824076

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha