پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۰:۲۴

احمد مسجدجامعی :

تعامل میان ناشران کشورهای اسلامی با محوریت زبان فارسی انجام شود

تعامل میان ناشران کشورهای اسلامی با محوریت زبان فارسی انجام شود

عضو شورای شهر تهران در حاشیه برگزاری نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به تعامل ناشران ایرانی و عرب گفت : اگر این فعالیت ها با رویکرد زبان فارسی انجام شود کار بسیار ارزشمندی صورت گرفته است؛ چون زبان فارسی حداقل در سه کشور هند ، پاکستان و افغانستان رواج دارد و همین امر موجب خلق و انتشار آثاری ارزشمند می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد مسجد جامعی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو شورای شهر گفت: شاخص آثاری که در بیستمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه شده است بسیار خوب است و نسبت به سال های قبل قابل مقایسه نیست .

مسجد جامعی در خصوص ضرورت تشکیل اتحادیه ناشران کشورهای اسلامی گفت : متاسفانه سطح تولیدات کشورهای اسلامی شاخص خوبی را نشان نمی دهد. البته سطح تولیدات کشورهای اسلامی قابل مقایسه با ایران نیست.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد : با توجه به اینکه اتحادیه ناشران عرب شکل گرفته است با گفتگو می توان ظرفیت ایجاد اتحادیه ناشران جهان اسلام را به وجود آورد . تعداد ناشران عرب بسیار زیاد است و اگر دیگر ناشران کشورهای اسلامی نیز به این مجموعه بپیوندند کتاب های مجموعه دین گسترش می یابد.

عضو شورای شهر تهران با اشاره تولید آثار فارسی زبان از سوی مراکز ایران شناسی منتشر می شوند ، افزود : چند سال پیش میزبان میهمانانی از کشور تاجیکستان بودیم ، نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خیلی برایشان نشاط آور بود. آنها فکر می کردند که حوزه فعالیت زبان فارسی تنها محدود به انتشار آثار و معارف قدیم است . تصور نمی کردند که در حوزه علوم و فنون نیز فعالیت کنیم .

وی با اشاره به ضرورت ایجاد یک کد مشترک برای کتاب های زبان فارسی گفت : چند سال پیش در نشستی که با مسئولان کشور تاجیکستان داشتیم قرار شد که مقدمات چنین کاری فراهم شود و چنین شرایطی به نفع همه کشورهای فارسی زبان است .

کد خبر 482528

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha