به گزارش خبرنگار مهر، علی رحمتی پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید از محور اردبیل سرچم با بیان اینکه ۲۴ هزار کیلومتر باند برف روبی در محورهای مواصلاتی استان اردبیل انجام پذیرفته است، افزود: این میزان برف روبی از ابتدای مهرماه سال جاری تاکنون انجام شده است.
وی افزود: در مدت یاد شده به هزار و ۵۶۳ خودروی گرفتار شده در برف نیز توسط راهداران پرتلاش دیار سبلان امدادرسانی شده است.
عضو شورای اداری استان اردبیل تصریح کرد: از ابتدای پاییز هفت هزار و ۲۶۰ کیلومتر از محورهای روستایی استان برف روبی انجام پذیرفته است.
رئیس کمیته حمل و نقل ستاد اجرایی خدمات سفر استان اردبیل با اشاره به استقرار ۱۱۰ اکیپ راهداری با ۴۳۵ نفر نیروی انسانی تا پایان فروردین ماه سال آینده در محورها و گردنههای استان، گفت: جهت انجام عملیات برف روبی و بازگشایی محورها بیش از چهار هزار و ۶۰۰ تن مخلوط شن و نمک استفاده شده است.
نظر شما