پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ دی ۱۳۹۸، ۹:۲۸

پیکر شهید سانحه هوایی امروز در یزد تشییع می شود

پیکر شهید سانحه هوایی امروز در یزد تشییع می شود

یزد ـ پیکر امیرحسین قربانی که در سانحه هوایی پرواز شرکت هواپیمایی اوکراینی به شهادت رسید، امروز در یزد تشییع می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پیکر شهید امیرحسین قربانی که در حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی امروز ابتدا در شهرستان تفت تشییع و سپس به شهرستان بهاباد منتقل می‌شود.

خانواده قربانی که هم اکنون ساکن تفت هستند، پیکر فرزند خود را از تفت به زادگاهش شهرستان بهاباد در جنوبی ترین نقطه استان یزد، منتقل کرده و در آنجا به خاک می‌سپارند.

پدر شهید امیرحسین قربانی از جانبازان دوران دفاع مقدس و کارمند بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی است که هم اکنون در شهرستان تفت ساکن است.

امیرحسین قربانی متولد چهارم خرداد ۱۳۷۷ است و از دانشجویان نخبه ایران در دانشگاه «مانیتوبا» کانادا بود که در مقطع دکتری رشته بیوشیمی در حال تحصیل بود و برای تعطیلات اول سال میلادی به شهرستان تفت سفر کرده بود

امیرحسین تنها پسر جانباز قربانی بازنشسته و رئیس سابق تأمین اجتماعی شهرستان تفت است که در حادثه سرنگونی هواپیمای اوکراینی خط تهران - کی یف، جان باخت.

هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی اوکراینی با ۱۷۶ مسافر و ۹ خدمه پروازی که هفته گذشته تهران را به مقصد کی یف پایتخت اوکراین ترک کرد، حوالی شهر جدید پرند در استان تهران بر اثر بروز خطای انسانی و غیرعمد، مورد اصابت قرار گرفت و تمامی خدمه و مسافران این پرواز جان باختند.

کد خبر 4827058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha