به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه ، دفتر ایهود اولمرت با بیان این خبر افزود : نخست وزیر رژیم اسرائیل دعوت دولت اردن را برای شرکت در جلسه برندگان جایزه نوبل در شهر پترا پذیرفته است و انتظار می رود در این جلسه وی با ملک عبدالله دیدار و گفتگو کند.
از سوی دیگر روزنامه ها هاآرتص گزارش داد نخست وزیر رژیم صهیونیستی به منظور نزدیک کردن مواضع این رژیم به طرح صلح کشورهای عربی و کاهش انتقادهای داخلی، از طریق یک کانال مخفی باب مذاکره با ابومازن را گشوده است.
به نوشته این روزنامه، اولمرت پیشبینی می کند پیشرفت سیاسی بزرگی در تابستان آینده محقق شود، اما به جزئیات آن اشاره نکرده است.
همچنین قرار است وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه ( 20 اردیبهشت ) در قاهره با مقامهای مصر و اردن درباره طرح صلح اعراب به گفتگو بنشیند.
از سوی دیگر قرار است در همان روز ( پنجشنبه 20 اردیبهشت ) گروهی 50 نفره از مقامهای صهیونیستی به اردن سفر کنند تا درباره طرح صلح اعراب با مقامات اردنی به مذاکره بپردازند.
نظر شما