به گزارش خبرنگار مهر، نمازگزاران جمعه قم پس از اقامه نماز جمعه از مصلی قدس تا حرم حضرت معصومه (س) با برپایی راهپیمایی ضمن اعلام حمایت از اقدامات پاسداران انقلاب و امنیت کشور در شکستن هیمنه آمریکا و جنایتکاران عالم، انزجار خود را از هتاکی ساختارشکنان اعلام کرده و خواستار دوری از نفاق شدند.
مردم قم همچنین در این راهپیمایی که با حضور جمع کثیری از طلاب، اساتید حوزه، بسیجیان، خانواده معظم شهدا و اقشار مختلف مردم برگزار شد، ضمن اعلام همدردی با خانوادههای شهدای حادثه سقوط هواپیما، تقدیر خود را از حمله موشکی سپاه پاسداران به پایگاه آمریکا در عراق اعلام کردند.
نمازگزاران قمی ضمن گرامیداشت یاد سپهبد حاج قاسم سلیمانی، شهادت این سردار اسلام توسط جنایتکاران آمریکایی را محکوم کردند و با سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» خواستار خروج نیروهایی آمریکایی از منطقه شدند.
«لبیک یا خامنهای؛ لبیک یا حسین است»، «خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست» و «لبیک یا خامنهای» از جمله شعارهای راهپیمایی کنندگان قم در حمایت از منویات رهبر معظم انقلاب بود.
نظر شما