به گزارش خبرگزاری مهر، یاگلند در این دیدار با ابراز خرسندی از رایزنی و گسترش همکاریهای فی مابین اظهار داشت : ما از رایزنیهای فیمابین بخصوص درمورد مسائل بین المللی و خاورمیانه و عراق استقبال میکنیم.
رئیس پارلمان نروژ مراودات پارلمانی دو کشور را برای آشنایی نسبت به مواضع یکدیگر مهم دانسته و اعلام کرد : رئیس کمیسیون امورخارجی پارلمان نروژ درآینده نزدیک برای استمرار رایزنیها و تقویت همکاری های فیمابین عازم تهران خواهد شد.
متکی نیز با ابلاغ سلام رئیس مجلس شورای اسلامی ایران به رئیس پارلمان نروژ و با استقبال از تقویت همکاریهای پارلمانی بین دو کشور خاطر نشان ساخت : رایزنی های پارلمانی بین دو کشور موجب تقویت مناسبات دو جانبه می شود چرا که پارلمانهای دوکشور از اختیارات و صلاحیتهای زیادی برای نظارت و وضع قوانین برخوردار هستند.
متکی همچنین آخرین مواضع جمهوری اسلامی ایران در زمینه عراق ، افغانستان ، پرونده صلح آمیز اتمی و خاورمیانه را تبیین کردند .
دراین دیدار خانم امین زاده و آقای اعلمی از اعضای کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی نیز گزارشی از اختیارات و فعالیتهای پارلمانی در وضع قوانین ضروری در عرصههای مختلف ارائه کردند .
نظر شما