پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۵:۳۹

وزیر اقتصاد در دیدار با کارآفرینان جوان:

زمان ثبت شرکت‌ها در تهران سه روزه می‌شود

زمان ثبت شرکت‌ها در تهران سه روزه می‌شود

وزیر اقتصاد با بیان اینکه برای لغو هر یک مجوز، با مقاومت‌های زیادی مواجه هستیم و این اتفاق با خیر و خوشی رخ نمی‌دهد، از ثبت سه روزه شرکت ها در تهران از اردیبهشت ماه ۹۹ خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد دژپسند امروز شنبه پنجم دی‌ماه در دومین نشست هم‌اندیشی کارآفرینان جوان، اظهار داشت: این جلسات را برای شنیدن سخن فعالان و پیگیری مشکلات برگزار می‌کنیم و بنا نداریم جلسات تشریفاتی بگذاریم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به انتقاد یکی از کارآفرینان مبنی بر رانت در مجوزدهی و به عنوان نمونه «نشان‌بانک» گفت: تا آنجایی که خبر دارم برای نشان بانک تشریفات رعایت شده و اگر مستنداتی در مورد رانت در این مورد دارید، ارائه کنید.

وی افزود: اراده اصلی وزارت امور اقتصادی و دارایی این است که در حد توانمان به سمت روان‌تر کردن فعالیت‌ها برویم؛ وقتی یک مجوزی را لغو می‌کنیم، این اتفاق به خیر و خوشی نمی‌افتد؛ بلکه مقاومت زیادی می‌بینیم، اما ایستاده‌ایم.

دژپسند به مرکز تسهیل کسب و کار وزارت اقتصاد اشاره کرد و گفت: از سال ۹۴ این مرکز تأسیس شد و بررسی کنید ببینید این مرکز از سال ۹۷ که به عنوان وزیر مسئولیت پذیرفتم، چه میزان فعال شده است.

دژپسند گفت: برای صدور مجوزهای محیط زیستی، املاک، دفتر وکالت و اسناد رسمی و داروخانه‌ها تغییرات چشم‌گیری داشتیم.

وی تصریح کرد: تا اردیبهشت ماه سال ۹۹ دوره زمانی ثبت شرکت‌ها در تهران ۳ روزه می‌شود.

دژپسند افزود: همچنین تا هفته دولت سال ۹۹ گمرک ایران از الکترونیکی شدن عبور می‌کند و به مرحله موبایلی می‌رسد.

کد خبر 4834712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha