به گزارش خبرنگار مهر، سید فرید موسوی در نشست «هماندیشی کارآفرینان جوان» با وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: کارآفرینان تازهورودی که در حوزه سنتی فعالیت میکنند، درگیر عدم شفافیت، انحصار و شرکتهای خصولتی هستند و اصلاحات هم در این حوزه بسیار کُند است. به طور مثال، شرکتهای وابسته به بانکها که بنیه مالی قوی هم دارند، همواره بر واگذاری آنها تأکید داریم، درگیر فعالیتهایی هستند که وضعیت کسب و کار کشور را آشفته کرده است درحالیکه لیستی از این شرکتها، فعالیتهایشان و مبادلات انجام شده، نداریم و باید وزارت امور اقتصادی و دارایی به این مسئله ورود کند.
عضو فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی افزود: به جای شعار «واگذاری» که در آن شاهد سنگاندازی هستیم، باید انحصاری که ایجاد شده و کسب و کار را با مشکل مواجه کرده، از بین برود.
وی با اشاره به کسب و کارهای نو و استارتآپی گفت: دستگاههای ما هنوز در ساختارهای سنتی ماندهاند درحالیکه کسب و کارهای جدید، نیاز به نگرش جدید دارند. طی سه سال گذشته مکاتبات زیادی با سازمان امور مالیاتی مبنی بر «تغییر نگرش به کسب و کارهای جدید» داشتیم، اما این سازمان همچنان به شکل سنتی با کسب و کارهای جدید برخورد میکند.
موسوی تصریح کرد: در سازمان بورس، مدیران جدیدی روی کار آمدند که نگاه جدیدی دارند اما در شبکه بانکی، با فضای بستهای مواجه هستیم که توان گفتمان با کارآفرینان جوان را ندارند.
عضو فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بیشتر از آنکه بگوییم «باید این اتفاق بیفتد»، نیاز است به بدنه اقتصادی کشور «نبایدها» را مطرح کنیم و رویهها را تغییر دهیم.
نظر شما