به گزارش خبرنگار مهر، «ویچسلاو والودین» رئیس دومای روسیه با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار کرد.
پس از این دیدار، علی لاریجانی در نشست خبری مشترک گفت: خرسندیم که رئیس دومای روسیه و رؤسای کمیسیونهای دوما و افراد مؤثری از دولت، در زمینه همکاریهای اقتصادی میهمان ما بودند.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: علیرغم تغییرات مهمی که در روسیه انجام میشود و بار سنگینی که بر دوش دوما است، ایشان سفری به ایران داشتند.
لاریجانی گفت: مذاکرات خوبی در زمینه بینالملل و همکاریهای منطقهای انجام شد که نقش مهمی در حل و فصل مسائل منطقهای و امنیت پایدار در منطقه دارد. علاوه بر این، در زمینه توسعه روابط اقتصادی و سرمایهگذاریهای گوناگون نیز مذاکراتی انجام شد.
وی تصریح کرد: این جلسه کمک خوبی به تحقق روابط راهبردی ایران و روسیه خواهد کرد.
در ادامه ویچسلاو والودین رئیس دومای روسیه از میهماننوازی علی لاریجانی تشکر کرد و گفت: سفر من به تهران طولانی نیست اما مسائل مختلفی را مورد بررسی قرار دادیم و امیدواریم بتوانیم مواضع خود را به یکدیگر نزدیکتر کنیم.
وی ادامه داد: توسعه روابط تجاری، اقتصادی و مسائل جاری در چارچوب برگزاری کمیسیون مشترک ایران و روسیه در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم این جلسات در آینده ادامه یابد. ایران و روسیه همکاریهای متنوع و زیادی داشتند که باید در آینده مورد توجه قرار گیرد تا درک بهتری نسبت به تأمین منافع یکدیگر داشته باشند.
رئیس دومای روسیه افزود: دو مجلس ایران و روسیه باید زیربناهای قانونی لازم را فراهم کنند تا تصمیماتی که توسط رهبران دو کشور اتخاذ شده در این زمینهها و بسترهای قانونی پیش برود.
ویچسلاو والودین اظهار داشت: باید روابط کمیتههای متناظر را توسعه دهیم. همکاریهایی که در چارچوب بینالمجالس وجود دارد، میتواند منجر به حل چالشهای موجود شود؛ این همکاریهای پارلمانی باید ادامه یابد.
وی بیان کرد: باید روابط بین کمیسیونها و پارلمانهای دو کشور تعمیق شود تا نه تنها همکاریهای پارلمانی بلکه همکاریهای دو کشور توسعه یابد.
رئیس دومای روسیه گفت: ایران و روسیه دو شریک هستند که به اصول برابری پایبندند و از استانداردهای دوگانه به دور هستند و روابط آنها بر پایه عدم دخالت در امور یکدیگر است. شراکت ما یک شراکت نتیجهبخش است و احترام زیادی به روابط دو کشور قائل هستیم.
ویچسلاو والودین خاطرنشان کرد: معتقدم روابط دو کشور باید بر پایه احترام مشترک ادامه یابد. این دیالوگ و گفتوگو در آینده نیز باید وجود داشته باشد. ما دو شریک هستیم. امیدوارم این دیالوگها به حل چالشهای مشترک کمک کند.
نظر شما