پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۲۰:۵۴

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس :

جامعه جهانی خواستار خروج نیروهای اشغالگر از عراق است

جامعه جهانی خواستار خروج نیروهای اشغالگر از عراق است

علاء الدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت که جامعه جهانی خواستار خروج نیروهای اشغالگر از عراق است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العالم، "علاء الدین بروجردی" در حاشیه دهمین سالگرد اجرایی شدن کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی در دفتر مطالعات وزارت خارجه در گفتگوی اختصاصی با این شبکه تلویزیونی افزود که دمکرات ها در آمریکا و همچنین همه جامعه جهانی خواستار خروج نیروهای اشغالگر ازعراق هستند.

وی اظهارداشت : گزارش تفصیلی بیکر وهمیلتون از روز اول هم همین بود که دولت آمریکا جدول زمان بندی شده خودشان را برای خروج از عراق اعلام کنند، اما بوش حرف گوش نکرد.

رییس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد که دمکرات ها به سمت تصویب طرح خروج نیروهای آمریکایی ازعراق درمجلس رفتند که باز هم بوش وجمهوری خواهان درمقابل فشاردمکرات ها مقاومت می کنند.

بروجردی گفت : من معتقدم که باید نیروهای آمریکایی وهمه نیروهای اشغالگر خارجی خاک عراق را ترک کنند وامنیت عراق را دراختیار دولت این کشور قراردهند و از دخالت در مسائل امنیتی عراق که درحال حاضرانجام می دهند، بپرهیزند.

وی افزود : نیروهای اشغالگر بسیاری از عناصر منفی حزب بعث را درمسئولیت های مهم امنیتی و پلیسی عراق نگه داشته اند که خود همین امر،عاملی برای ناامنی عراق می شود.

بروجردی تصریح کرد : عراق قانون اساسی، مجلس وانتخابات دارد، بنابراین باید به دولت عراق که طبق روال دمکراتیک شکل گرفته است اجازه بدهند خود تصمیم بگیرد، واگر هدف آنها سقوط صدام بود دیگر صدامی وجود ندارد، بنابراین اجازه بدهند ملت عراق زندگیشان را انجام دهند.

کد خبر 483700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha