پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

در روز خشم اتفاق افتاد؛

زخمی شدن بیش از ۱۰۰ فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها

زخمی شدن بیش از ۱۰۰ فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها

سازمان هلال احمر فلسطین اعلام کرد که در جریان تظاهرات روز گذشته در غزه و کرانه باختری بیش از ۱۰۰ فلسطینی توسط صهیونیست ها زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، سازمان هلال احمر فلسطین گزارشی را در خصوص سلسله تظاهرات‌های روز جمعه که روز خشم نامگذاری شده بود، منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، این سازمان اعلام کرد که نظامیان صهیونیست در روز خشم به تظاهرات کنندگان در غزه و کرانه باختری یورش بردند.

به گفته این سازمان، در نتیجه حمله وحشیانه صهیونیست‌ها به تظاهرات کنندگان در غزه و کرانه باختری ۱۱۱ فلسطینی زخمی شدند.

صهیونیست‌ها از گلوله‌های واقعی و گازهای اشک آور علیه معترضان فلسطینی در روز خشم استفاده کردند.

گفتنی است، فلسطینیان روز گذشته (جمعه) را به عنوان روز خشم برای بیان انزجار عمومی علیه معامله قرن نامگذاری کرده بودند.

کد خبر 4840575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha