پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۳۹

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد:

تولید دو محصول در حوزه درمان توسط شرکت‌های دانش بنیان لرستان

تولید دو محصول در حوزه درمان توسط شرکت‌های دانش بنیان لرستان

خرم‌آباد- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان از تولید دو محصول در حوزه درمان شامل کپسول آندوسکوپی و داروی «دنوسا» توسط شرکت‌های دانش بنیان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم فلاحی امروز یکشنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به رتبه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در کشور اظهار داشت: در سال ۹۷ کل رتبه ما در بین ۵۶ دانشگاه کشور، ۳۸ بوده است.

وی یادآور شد: در بین دانشگاه‌های تیپ دو رتبه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ۱۶ است که رضایت بخش نیست.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه در منطقه ۴ آمایشی که شامل دانشگاه‌های جندی شاپور، لرستان، دزفول، بهبهان، آبادان و شوشتر می‌شود، ‬رتبه اول حوزه فناوری را داریم؛ افزود: ۵ مرکز تحقیقاتی در استان داریم که رتبه پژوهشی و تحقیقات فناوری آنها روند رو به رشدی دارد.

فلاحی با تاکید بر اینکه در حوزه پژوهش وظیفه ما بستر سازی برای فعالیت تحقیقاتی و فناوری است لذا با ۲۷۰ عضو هیئت علمی روبه رو هستیم که باید آنها را وارد کار تحقیقاتی و پژوهشی کنیم، افزود: با تلاش‌های صورت گرفته اعضای هیئت علمی دانشگاه ۳۹۷ مقاله چاپ شده داشته ایم و دو محصول نیز تولید شده است.

وی یادآور شد: این دو محصول شامل تولید کپسول آندوسکوپی است که مراحل تجاری سازی را طی می‌کند و همچنین تولید داروی «دنوسا» توسط یکی از شرکت‌های دانش بنیان را شامل می‌شود که مسکن درد دندان است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان از تجهیز مجدد یک مرکز آزمایشگاه حیوانات در استان خبر داد و گفت: این آزمایشگاه در سال آینده به عنوان قطب غرب کشور اعلام می‌شود.

کد خبر 4848908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha