پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۳۱

فرهاد مجیدی:

از نتیجه راضی نیستم/چهار بازی در ۱۲ روز بازیکنان را خسته کرده است

از نتیجه راضی نیستم/چهار بازی در ۱۲ روز بازیکنان را خسته کرده است

سرمربی تیم فوتبال استقلال با ابراز امیدواری نسبت به آینده تیمش گفت: از نتیجه به دست آمده در دیدار برابر الشرطه راضی نیستم اما از عملکرد بازیکنانم راضی هستم.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال در نخستین دیدار خود در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ امروز دوشنبه در شهر اربیل مقابل تیم الشرطه عراق به نتیجه تساوی یک - یک رسید.

فرهاد مجیدی سرمربی استقلال در پایان این بازی در نشست خبری حاضر شد و گفت: از نتیجه به دست آمده در دیدار برابر الشرطه راضی نیستم اما از عملکرد و تلاش بازیکنانم راضی هستم. از همه ممنون هستم. با اینکه در ۱۲ روز چهار بازی سنگین را انجام دادند اما خوب کار کردند. 

وی ادامه داد: کیفیت زمین هم خوب نبود و همین امر روی عملکرد تیم ما تاثیر گذاشت. امیدوارم در دیدارهای آینده بهتر شویم و بتوانیم به پیروزی برسیم. از تماشاگرانی هم که به ورزشگاه آمدند و از استقلال حمایت کردند تشکر می کنم. البته بیشتر آنها به خاطر وریا آمده بودند.

فرهاد مجیدی در پاسخ به این پرسش که چرا روزبه چشمی در این بازی حضور نداشت گفت: همانطور که گفتم تیم ما در دوازده روز چهار بازیکن سنگین انجام داده بود و بازیکنان خسته بودند. به همین خاطر سعی کردیم از بازیکنانی استفاده کنیم که شرایط بازی بهتری داشتند. ما مجبور بودیم که به چند بازیکن استراحت بدهیم. روزبه، میلیچ و باقری از جمله این بازیکنان بودند.

مجیدی در مورد هم تیمی های گروهش گفت: تیم‌های حاضر در گروه ما، تیم‌های قدرتمندی هستند. ما در تمام بازی‌ها با تمام قوا وارد زمین می‌شویم. بازیکنان بسیار خوبی داریم و نشان داده‌ایم که اگر چند بازیکن مصدوم یا خسته شوند، جانشین‌های آن‌ها با کیفیت هستند. از این جهت مشکلی نیست و تلاش می‌کنیم بازی‌های بعدی را با پیروزی پشت سر بگذاریم.

کد خبر 4850064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha