پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۹:۵۳

فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح روسیه :

بهانه قرار دادن ایران برای استقرار سپر موشکی غیر منطقی است / هدف اصلی کنترل روسیه است

بهانه قرار دادن ایران برای استقرار سپر موشکی غیر منطقی است / هدف اصلی کنترل روسیه است

به گفته فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح روسیه، استقرار سامانه دفاع ضد موشکی آمریکا در اروپا با بهانه تهدید ایران منطقی نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های روسیه، یوری بالویفسکی در اجلاس شورای ناتو- روسیه که با شرکت فرماندهان ستادهای کل در بروکسل برگزار شد، استقرار سامانه دفاع ضد موشکی آمریکا در اروپا را به بهانه تهدید ایران، غیرمنطقی خواند و بار دیگر تاکید کرد که سیستم سپر موشکی ایالات متحده در اروپای شرقی تهدیدی برای روسیه به شمار می ‌آید.

آمریکا در ماه ژانویه سال جاری (2007) به دو کشور لهستان و جمهوری چک که پیشتر از اقمار شوروی بودند و در حال حاضر از اعضای اتحادیه اروپا و ناتو هستند، پیشنهاد داد تا یک سامانه دفاع ضد موشکی شامل 10 موشک رهگیر در لهستان و یک سیستم راداری در جمهوری چک را در خاک آنها مستقر کند.

واشنگتن هدف از استقرار این سیستم دفاع ضد موشکی را مقابله با تهدیدهای موشکی کشورهایی همچون کره شمالی و ایران برای منافع ایالات متحده اعلام کرده، اما به باور روسیه، از آنجا که تهران و پیونگ یانگ از توان چندانی برای تهدید آمریکا برخودار نیستند، لذا هدف این سیستم در راستای نظارت بر توان موشکی روسیه است.

به گزارش مهر، وضعیت مربوط به پیمان نیروهای متعارف اروپا و برنامه آمریکا برای استقرار سپر موشکی در اروپای شرقی مهمترین محورهای مذاکرات ناتو روسیه بود و این در حالی است که روسیه و ناتو در این دیدار موفق نشدند مواضع خود را در زمینه استقرار سامانه دفاع ضد موشکی آمریکا و کنترل تسلیحات اروپا نزدیک ‌تر کنند.

بالویفسکی در این دیدار اعلام کرد که  مسکو ارزیابی واشنگتن را از خطرات احتمالی ایران توجیه ‌پذیر نمی داند.

بالویفسکی در ادامه تأکید کرد : در اروپا امروزه سامانه ‌ای تأسیس می ‌شود که روسیه 15 سال پیش از آن امتناع ورزید.

فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح روسیه با اشاره به این نکته که پیمان نیروهای متعارف اروپا در حال فروپاشی است، برای نمایندگان ناتو توضیح داد که دستیابی ایران به موشک هایی که بتواند تهدیدی برای اروپا به شمار آید، چند دهه به طول خواهد انجامید.

بالویفسکی تأکید کرد که کشورهای اروپای شرقی، غربی و بخصوص آمریکا خارج از میدان برد این موشک ‌ها هستند.

این ژنرال روسیه در ادامه هشدار داد : روسیه و ناتو موظف هستند با کمک هم از آغاز جنگ سرد جلوگیری کنند.

به عقیده وی جستجوی دشمنان مجازی می‌تواند روابط روسیه و آمریکا را نیم قرن به عقب برگرداند. 

آمریکا همچنین اعلام کرده است که قصد دارد سامانه مشکی دیگری نیز درجمهوری های قفقاز بنا کند.

گرچه آمریکا از کشور خاصی در این زمینه نام نبرده است، اما آذربایجان و گرجستان از مکان های احتمالی استقرار چنین سامانه هستند.

در ارتباط با این مسئله همچنین" نینو بورژوانادزه" رئیس مجلس گرجستان، امروز جهت یک دیدار رسمی وارد جمهوری چک می شود، کشوری که قرار است آمریکا یک رادار رهگیر را در آنجا مستقر کند.

این درحالی است که "میخائیل ساکاشویلی"،  رئیس جمهور گرجستان نیز عازم لهستان یعنی جایی که 10 موشک رهگیر نیز در آنجا مستقر خواهد شد.

کد خبر 485009

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha