پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۴۴

وزیر نیرو:

نیازمند بازنگری جدی برای افزایش آمادگی در شرایط بحرانی هستیم

نیازمند بازنگری جدی برای افزایش آمادگی در شرایط بحرانی هستیم

رشت- وزیر نیرو با اشاره به برنامه ریزی مناسب در سیستم مدیریتی برای مقابله با بحران، گفت: نیازمند بازنگری جدی برای افزایش آمادگی در شرایط بحرانی هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اردکانیان صبح پنجشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران گیلان در استانداری برای بررسی وضعیت آب و برق استان با اشاره به اینکه در حال حاضر به دنبال حل مشکلات ناشی از بارش برف هستیم، اظهار کرد: همه دستگاه‌ها و مدیران باید در راستای حل مشکلات تلاش مضاعف داشته باشند.

وی با بیان اینکه در زمان بروز بحران اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند، افزود: در این میان نقش رسانه‌ها غیرقابل انکار است باید سطح تاب آوری اجتماعی در مقابله با بحران افزایش یابد.

وزیر نیرو در ادامه با اشاره به اینکه در چهار شبانه روز گذشته به صورت متوسط ۴.۲ میلیمتر افزایش بارش برف و باران در کشور داشته‌ایم، تصریح کرد: این میزان در استان گیلان به ویژه در حوزه آبریز تالش - مرداب ۲۷ برابر متوسط کشوری بوده است.

وی با تأکید بر نقش برنامه ریزی مناسب در سیستم مدیریتی برای مقابله با بحرانف ادامه داد: با توجه به شرایط جوی نامناسب، طوفان و بارش‌های سیل‌آسا در کشور باید در این حوزه برنامه‌ریزی کرده و یک بازنگری جدی برای افزایش آمادگی در شرایط بحرانی انجام دهیم.

وزیر نیرو با بیان اینکه سطح پوشش برف در استان گیلان حدود ۱۴ هزار کیلومتر بود که سبب ایجاد اختلال در بخش‌های زیرساختی و راه شد، گفت: با دستور رئیس سازمان برنامه و بودجه برای رفع بحران در گیلان و استفاده از امکانات استان‌های دیگر، استان قزوین به عنوان معین گیلان انتخاب شد.

اردکانیان با بیان اینکه امکانات و اقدامات با سرعت در حال انجام است، افزود: تا عصر امروز بخش قابل توجهی از مشکلات برق و آب مردم که بر اثر ریزش برف به وقوع پیوسته، برطرف می‌شود.

وزیر نیرو با اشاره به اهمیت توجه به ضوابط و مقررات و دستورالعمل‌های صرفه‌جویی در منابع زیست محیطی و انرژی، تصریح کرد: با توجه تغییرات جوی و سرمای شدید باید بتوانیم از مصرف روزانه گاز که حدود ۶۰۰ میلیون متر مکعب در کشور است ۱۰ درصد کاهش مصرف خانگی داشته باشیم و میزان صرفه‌جویی را افزایش دهیم.

کد خبر 4852030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha