پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۳۸

معاون فرهنگی کمیته امداد کرمانشاه مطرح کرد:

حمایت کمیته امداد از ۱۹ هزار دانشجو و طلبه کرمانشاهی

حمایت کمیته امداد از ۱۹ هزار دانشجو و طلبه کرمانشاهی

کرمانشاه_ معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه گفت: کمیته امداد از ۱۹ هزار دانشجو و طلبه کرمانشاهی در مقاطع مختلف تحصیلی حمایت می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، کامیار جمشیدی امروز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در حال حاضر ۱۱ درصد از جمعیت استان کرمانشاه تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه افزود: کمیته امداد علاوه بر حمایت مادی و معیشتی، کارهای فرهنگی را در اولویت خدمات قرار داده است.

این مسئول با اشاره به حمایت کمیته امداد استان از ۱۶ هزار دانش آموز نیازمند کرمانشاهی در مقاطع مختلف تحصیلی، گفت: همچنین این نهاد از ۱۹ هزار دانشجو و طلبه در مقاطع مختلف تحصیلی حمایت می‌کند و این حمایت‌ها می‌تواند یک‌نوع توانمندسازی باشد.

جمشیدی خاطر نشان کرد: از بین دانشجویان و دانش آموزان ۱۰۴ نخبه علمی، فرهنگی و هنری داریم که از جایگاه خوبی برخوردار هستند.

فعالیت ۸ کانون فرهنگی دائم در کرمانشاه

وی بیان داشت: در حال حاضر ۸ کانون فرهنگی دائم در سطح استان کرمانشاه دایر است که به مددجویان تحت حمایت این نهاد ارائه خدمت می‌کند و مسابقات مختلف هنری و قرآنی را برگزار می‌کند.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه بیان داشت: در محافل قرآنی استان دو نفر از دانش آموزان جزو نفرات برتر کشوری هستند که از میان همین کلاس‌ها پرورش یافته‌اند.

این مسئول با بیان اینکه آسیب‌ها در مناطق حاشیه نشین از فراوانی بیشتری برخوردار است، گفت: از آنجا که مددجویان بیشتر در مناطق حاشیه نشین زندگی می‌کنند بنابراین بیشتر در معرض این آسیب‌ها قرار دارند.

جمشیدی ادامه داد: بر این اساس توسط کارشناسان فرهنگی به دنبال شناسایی افراد تحت پوشش در این مناطق هستیم تا با آموزش‌های اثرگذار بتوانیم در جهت کاهش این آسیب‌ها قدم برداریم.

اعزام ۵۶۰۰ مددجوی کرمانشاهی به اردوهای زیارتی

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۵ و ۶۰۰ نفر از افراد تحت پوشش به اردوهای زیارتی اعزام شدند همچنین با کمک خیرین توانستیم ۲ هزار و ۷۸۰ نفر به پیاده روی اربعین حسینی اعزام کنیم.

این مسئول گفت: یک خوابگاه شبانه روزی در شهرستان سنقر داریم که ۵۳ نفر از دانش آموزان در این مکان مستقر هستند که علاوه بر کار آموزش به کارهای فرهنگی مشغول هستند و می‌توان گفت که این خوابگاه همیشه در رتبه‌های اول تا چهارم کشوری قرار دارد.

وی اقداماتی از قبیل جشنواره سرود، کارگاه‌های آموزشی تئاتر و اردوهای زیارتی را از فعالیت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) عنوان کرد و خاطر نشان کرد: حدود ۳۰ پایگاه در تابستان امسال در سطح استان فعال بودند که علاوه بر بحث ورزشی و تفریحی برنامه‌های آموزشی نیز در آنها برگزار می‌شد.

جمشیدی گفت: از آنجا که در گذشته یکی از معضلات جامعه ما و کمیته امداد بیسوادی بود اما طی ۱۰ سال و با برنامه‌ای مدون توانستیم از یک جمعیت ۱۰ هزار نفری بی‌سواد به یک ۱۵۶۷ نفر برسیم.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه با بیان اینکه این نهاد مددجویان فاقد سواد ۱۰ تا ۴۹ سال را جهت فراگیری سواد تشویق و به نهضت سواد آموزی معرفی می‌کند، گفت: کمیته امداد در ابتدای سال جاری ۵۷۸ مددجوی فاقد سواد شناسایی کرده است.

این مسئول افزود: همچنین از ابتدای امسال تاکنون ۲۸۱ نفر موفق به اخذ مدرک سوادآموزی شدند و هم اکنون از نعمت خواندن و نوشتن بهره مند هستند و ما نیز در ابعاد مختلف این گروه را تشویق کردیم.

وی بیان داشت: امسال حدود ۵ میلیارد تومان اعتبارات فرهنگی در استان هزینه شده است که ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار از آن دولتی بود و مابقی نیز از محل کمک‌های خیرین بوده است.

جمشیدی خاطر نشان کرد: اما با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور امکان اینکه در سال آینده در بعد اعتبارات مالی با چالش مواجه می‌باشیم بسیار زیاد است.

کد خبر 4856911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha