به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الدیار، درتصمیمی که "امیل لحود" اتخاذ خواهد کرد و به گفته وی ضرر کمتری نیز دارد، دولت لبنان بعد از آنکه مشروعیت خود را ازدست داد و با قانون اساسی مخالفت کرد، دیگر وجود خارجی نخواهد داشت.
براساس این تصمیم، رئیس جمهوری لبنان، پارلمان این کشور را نیز منحل می کند، چراکه اعضای آن نشست های عادی خود را در ماه های مارس، آوریل و می برگزار نکردند.
همچنین "امیل لحود" با درخواست برای برگزاری انتخابات زودهنگام اعلام خواهد کرد: کشور امانتی در دست ارتش لبنان است ودر زمان وجود نداشتن دولتی درلبنان و انحلال مجلس نمایندگان حالت فوق العاده دراین کشوراعلام می شود بنابراین ارتش لبنان هم مسئولیت (کشور) را تا زمان دستیابی به راه حلی براساس وفاق ملی برعهده می گیرد.
ازسوی دیگر "میشل عون" رئیس جریان ملی آزاد لبنان اعلام کرد: درصورت تشکیل دولت انتقالی نخست وزیری این دولت را نمی پذیرد.
روزنامه الدیار در توضیح این خبرمی نویسد: این واکنش "عون" بیانگرآن است که درصورت انتخاب نشدن نخست وزیر جدید امکان دارد "میشل عون" مکلف به برعهده گرفتن دولت انتقالی شود.
نظر شما