حسین نجابت نماینده تهران و سخنگوی فراکسیون اصولگرایان مجلس که با خبرنگار پارلمانی مهر گفتگو می کرد، اظهار داشت: در جلسات فراکسیون اصولگرایان که به صورت ماهانه برگزار می شود، مسئولان مختلف حضور می یابند تا درباره موضوعات روز بحث و تبادل نظر شود.
وی افزود: فروردین ماه گذشته دکتر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در نشست اصولگرایان مجلس حضور یافت و درباره مسائل مربوط به منطقه، جهان اسلام و روابط بین الملل و آخرین تحولات هسته ای گزارش داد و فردا سه شنبه حجت الاسلام محسنی اژه ای وزیر اطلاعات میهمان مجمع عمومی فراکسیون است.
این نماینده اصولگرا خاطر نشان کرد: وزیر اطلاعات در مجمع عمومی فراکسیون اصولگرایان در خصوص مسائل امنیتی کشور و آخرین تحولات مربوط به این حوزه گزارش می دهد و در ادامه موضوع سخنگوی تیم سابق مذاکره کننده هسته ای کشورمان بررسی خواهد شد.
نجابت متذکر شد : از آنجا که سئوالات متعددی درباره بازداشت و آزادی سید حسین موسویان وجود دارد که هنوز پاسخ داده نشده، از حجت الاسلام محسنی اژه ای در این زمینه سئوال می شود تا ابعاد موضوع برای نمایندگان ملت روشن شود.
به گفته سخنگوی فراکسیون اصولگرایان مجلس هفتم، محمود فرشیدی وزیر آموزش و پرورش دیگر عضو کابینه نهم است که فردا در جلسه این فراکسیون حضو می یابد تا موضوع استیضاح او مورد بررسی قرار گیرد.
نظر شما