پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۹

رئیس‌کل دادگستری لرستان مطرح کرد:

لزوم هم‌اندیشی وکلا و قضات لرستان در یک کمیسیون مشترک

لزوم هم‌اندیشی وکلا و قضات لرستان در یک کمیسیون مشترک

خرم‌آباد- رئیس‌کل دادگستری لرستان گفت: برگزاری جلسات هم‌اندیشی و تشکیل یک کمیسیون مشترک از وکلا و قضات باعث تقویت بنیه علمی افراد درگیر در فرآیند رسیدگی به دادرسی‌ها می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رزم امروز دوشنبه در دیدار اعضای هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری لرستان ضمن خیر مقدم و تبریک هفته وکیل به وکلای استان، اظهار داشت: دادگستری استان آمادگی تشکیل جلسات تعاملی و دریافت نظرات و پیشنهادات وکلا را دارد تا از این طریق زمینه اجرای دقیق عدالت در پرونده‌های قضائی محقق شود.

وی ضمن تاکید بر اینکه قضات و وکلا دو بال فرشته عدالت هستند، افزود: نیاز است وکلا و قضات با هم تعامل، همکاری و همفکری داشته باشند تا بتوانیم به وظیفه هر دو قشر که اجرای عدالت و دادرسی عادلانه است، عمل کنیم.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی حاصل زحمات و تلاش‌های فراوان بزرگان دینی، علما و خون شهدای زیادی است، بیان کرد: وظیفه پاسداری و صیانت از این انقلاب و نظام بر عهده‌ی ماست و نباید اجازه داد هر فرد، حزب و یا گروهی به هر بهانه‌ای به حیثیت نظام ضربه وارد کند.

رزم با تاکید بر ضرورت التزام عملی به احکام نورانی اسلام افزود: در کشور ما وکالت دارای جایگاه و شأن خاص و والایی است و همه ما باید شئونات مناصب و مشاغل خود را رعایت کنیم.

وی گفت: در هر صنفی و گروهی ممکن است تخلفات جزئی رخ دهد که به تناسب باید با آنها برخورد شود و این موضوع دلیل بر این نیست که همه آن قشر متخلف هستند.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه امیدواریم با تشکیل کمیسیونی متشکل از کارشناسان سه قوه طرح جامع وکالت در مجلس که تضمین کننده حقوق وکلا باشد، مطرح و تصویب شود، اظهار داشت: کانون وکلا بایستی آموزش مستمر را در دستور کار خود قرار دهد تا آگاهی وکلا به روز شده و مستمرا ارتقا یابد.

رزم تاکید بر اینکه ما قائل به استقلال وکیل هستیم، افزود: باید بر فعالیت وکلا در حوزه‌های قضائی نظارت جدی و مؤثری صورت گیرد و با تخلفات احتمالی برخورد لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه برگزاری جلسات هم اندیشی و تشکیل یک کمیسیون مشترک از وکلا و قضات باعث تقویت بنیه علمی می‌شود، اظهار داشت: همه به آموزش نیاز داریم و وکلا نیز در راستای پویایی بیشتر باید در کلاس‌های آموزشی خود از محضر اساتید و علمای حقوق و اساتید اخلاق استفاده کنند.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه تنظیم منشور اخلاقی قضات و وکلا و طرح انتظارات طرفین از یکدیگر می‌تواند به ارتقای جایگاه دستگاه قضائی کمک کند، گفت: انتظار داریم که وکلا موضوع صلح و سازش را سر لوحه کار خود قرار داده و طرفین را در وهله اول به صلح و سازش دعوت کنند.

کد خبر 4861779

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha