پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۲۰:۴۳

در همایش روز ملی روابط عمومی عنوان شد :

روابط عمومی های اصفهان وضعیت مناسبی ندارند

اصفهان - خبرگزاری مهر : دبیر انجمن فرهنگی روابط عمومی های استان اصفهان گفت: روابط عمومی های مختلف در استان اصفهان از وضعیت مناسبی برخوردار نیستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا غزنوی عصر امروز در همایش روز ملی روابط عمومی در اصفهان افزود: هم اکنون تنها یک هزارم کارمندان بخش روابط عمومی در ادارات و سازمان های مختلف اصفهان از تحصیلات مرتبط با رشته خود برخوردارند و مابقی به صورت تجربی در امر روابط عمومی مشغول فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه درحال حاضر تنها یک دانشگاه و در قالب علمی کاربردی به تدریس رشته های مربوط به روابط عمومی می پردازد، تصریح کرد: باید شرایطی فراهم شود که دانشگاه های مختلف استان نسبت به تدریس علوم مربوط به روابط عمومی و علوم ارتباطات اقدام نمایند.

دبیر انجمن فرهنگی روابط عمومی های استان اصفهان رویکرد دولت به عملکرد روابط عمومی ها راضعیف خواند و اظهار داشت: طی 11 سال گذشته ‌حمایت دولت از انجمن فرهنگی روابط عمومی ها در کل کشور به صورت منطقی و مداوم ادامه داشت اما طی دو سال گذشته دولت نتوانسته است انتظارات انجمن روابط عمومی ها را فراهم نماید.

وی ادامه داد : امروزه نیاز به وجود روابط عمومی ها برای پاسخگویی و روند تنظیم فعالیت های سازمان های مختلف به شدت احساس می شود و پیرو همین امر نیز باید به روابط عمومی ها به عنوان ابزاری مناسب و گسترده برای پیشبرد اهداف ادارات و سازمان های مختلف نگریسته شود.

غزنوی اهتمام دولت به حمایت از انجمن روابط عمومی ها را ضروری ارزیابی کرد و افزود: انتظار این است که ارگان های مختلف با همکاری خود شرایط را برای حضور و بروز توانایی های روابط عمومی های ادارات و سازمان های مختلف فراهم نمایند.

کد خبر 486215

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha