پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۰۲

معاون راهداری زنجان:

مه در گردنه های کوهستانی زنجان محسوس است

مه در گردنه های کوهستانی زنجان محسوس است

زنجان- معاون راهداری استان زنجان،گفت: به علت بارش باران، مه در گردنه های کوهستانی استان زنجان محسوس است.

جواد یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر به وضعیت جاده‌های زنجان اشاره کردو گفت: با توجه به بارش باران مه ناپایدار بر محورهای زنجان به بیجار، زنجان به دندی و تخت سلیمان، آزاد راه‌های زنجان به تبریز و زنجان به قزوین، زنجان به تهم و ابهر به خدابنده حاکم شده است.

وی با بیان اینکه وقوع مه در گردنه‌های کوهستانی استان بسیار محسوس است،، اظهار کرد: رانندگان در این محورها تردد نکنند.

معاون راهداری استان زنجان، با بیان اینکه عوامل راهداری استان زنجان با تمام توان و تجهیزات در جاده‌ها حضور دارند و خدمات لازم را ارائه می‌دهند، گفت: خوشبختانه تاکنون با توجه به لغزندگی جاده‌ها و مه مورد خاصی در جاده‌های استان رخ نداده است.

کد خبر 4862755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha