جعفر زارعی زاده در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس هماهنگی بهعملآمده همه بیمارستانهای دانشگاهی و غیردانشگاهی استان بوشهر نسبت به پذیرش بیماران با علائم کرونا توجیه شدهاند.
وی با تأکید بر ضرورت رعایت بهداشت فردی مردم برای پیشگیری از شیوع کرونا افزود: در نشستی با رؤسای بیمارستانهای استان بوشهر مقررشده است همه بیمارستانها یک بخش را برای پذیرش بیماران با علائم تب شدید، سرفه، عطسه و اسهال با رعایت دستورالعملهای وزارت بهداشت اختصاص دهند.
زارعی زاده ادامه داد: در صورت صلاحدید و نیاز به معرفی بیمارستان مرجع نسبت به اختصاص و معرفی یکی از بیمارستانهای استان برای پذیرش و مراقبت از بیماران مشکوک به کرونا اقدام میشود.
عدم پذیرش بیمار تبدار تخلف است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر خاطرنشان کرد: هیچ بیمارستانی حق عدم پذیرش بیماران تب دار را ندارد و مردم در صورت مشاهده، این تخلف را به سامانه ۱۹۰ گزارش کنند.
نظر شما