پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۱۷

رئیس کل دادگستری استان یزد:

حکم اخذ رشوه معاون یکی از مدیران استان یزد قطعی شد

حکم اخذ رشوه معاون یکی از مدیران استان یزد قطعی شد

یزد ـ رئیس کل دادگستری استان یزد از قطعیت حکم اخذ رشوه معاون یکی از مدیران استان یزد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامعلی دهشیری اظهار داشت: در ادامه مبارزه بی امان قوه قضائیه با فساد و مفسد، حکم یکی از مدیران میانی یکی از دستگاه‌ها که به جرم ارتشاء و پولشویی دستگیر شده بود در دادگاه تجدید نظر استان قطعی شد.

وی افزود: هفت سال حبس تعزیری، ۵۰ ضربه شلاق، دو سال انفصال موقت از خدمات دولتی، پرداخت جزای نقدی ۳ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال و پرداخت قیمت اموال اخذ شده به عنوان رشوه، محکومیت قطعی این مدیر متخلف است.

دهشیری یادآور شد: با گزارش سربازان گمنام امام زمان (عج) مبنی بر ارتشاء و پولشویی یکی از مدیران میانی در یکی از دستگاه‌ها، مراتب جهت تحقیق و بررسی در دستور کار قرار گرفت و پس از مدت‌ها مراقبت سرانجام متهم حین ارتکاب جرم دستگیر و بازداشت شد.

رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به ادعای متهم در دادگاه، مبنی بر دریافت هدیه در قبال کار انجام شده، تصریح کرد: عنوان اتهامی با تغییر نام رشوه به هدیه تغییر نمی‌کند و افراد نمی‌توانند به صِرف این ادعا که هدیه دریافت کرده‌اند از مسئولیت شانه خالی کنند و باید بدانند آیا اگر در این موقعیت شغلی بودند در معرض پیشنهاد چنین هدیه‌ای قرار می‌گرفتند؟

وی تأکید کرد: عرصه نظام مقدس جمهوری اسلامی، عرصه خدمت به مردم است و اگر کسی بخواهد با هر دلیل و توجیهی از موقعیت خود سو استفاده کند، به طور قطع دچار خسران شده و دیر و یا زود مورد مؤاخذه و در چنگال عدالت قرار می‌گیرد.

کد خبر 4863109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha