پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۲۷

ستاد بحران شهرستان دزفول:

دبی رودخانه دز افزایش می یابد/نزدیک دز نشوید

دبی رودخانه دز افزایش می یابد/نزدیک دز نشوید

دزفول- ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان دزفول طی اطلاعیه‌ای از افزایش دبی رودخانه دز به ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر؛ ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان دزفول با صدور اطلاعیه‌ای آورده است: پیرو اخطاریه‌های قبلی در خصوص پیش‌بینی بارش شدید در استان‌های مجاور خوزستان به‌ویژه حوضه‌های بالادست، به اطلاع می‌رساند با توجه به افزایش قابل‌توجه دبی ورودی سد دز و لزوم رهاسازی برای مدیریت حجم آب ذخیره شده در پشت سد مذکور، به مدت ۴۸ ساعت دبی رودخانه دز از میزان فعلی که ۲۲۰ مترمکعب بر ثانیه است به ۵۰۰ مترمکعب هر ثانیه افزایش می‌یابد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: لذا با توجه به اهمیت موضوع از همه مردم خواهشمند است در راستای جلوگیری از وقوع هرگونه حادثه در مدت‌زمان مذکور از نزدیک شدن به رودخانه‌ها، مسیل‌ها و کانال‌های آب، توقف و یا اسکان موقت در پارک‌های ساحلی و در معرض وقوع سیلاب و تردد با شناورهای سبک خودداری شود.

به گزارش مهر، بر اساس اعلام اداره هواشناسی صفی‌آباد دزفول از دوشنبه تا چهارشنبه میزان بارندگی ثبت شده در ایستگاه هواشناسی صفی‌آباد دزفول ۴۱.۶ میلی‌متر، در شهر دزفول ۴۹.۵ میلی‌متر، در سردشت ۹۵ میلی‌متر و در باغچه‌بان بخش شهیون دزفول نیز ۹۵ میلی‌متر بوده است.

کد خبر 4864896

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha