پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۲۰:۱۰

آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار رئیس مجلس مغرب :

مغرب پلی میان دنیای اسلام و مسیحیت است/ مقابله با گسترش سلطه اسرائیل بر بیت المقدس وظیفه کنونی دنیای اسلام است

مغرب پلی میان دنیای اسلام و مسیحیت است/ مقابله با گسترش سلطه اسرائیل بر بیت المقدس وظیفه کنونی دنیای اسلام است

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار عبدالواحد الراضی رئیس مجلس کشور مغرب ، اشتراک دینی و فرهنگی دو کشور را در گسترش روابط پراهمیت عنوان کرد و گفت : مغرب پلی میان دنیای اسلام و مسیحیت است .

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله هاشمی رفسنجانی مغرب را پلی میان دنیای اسلام و مسیحیت و کشور مهمی در قاره آفریقا خواند و افزود: مغرب به همراه جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورهای مهم جهان اسلام همچون مصر و سوریه عربستان می توانند تاثیر بسزایی در حل مسائل کشورهای اسلامی داشته باشند.

رئیس مجمع تشخیص مصلح نظام وضعیت مسلمانان در افغانستان ، لبنان، فلسطین و عراق و همچنین حضور نیروهای بیگانه در خلیج فارس  را از مهمترین مسائل دنیای اسلام عنوان کرد که نیازمند همفکری و کمک دیگر کشورهای اسلامی است.

آیت الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به مواضع اخیر رهبران رژیم صهیونیستی ، کنترل و سلطه بیشتر بر بیت المقدس را سیاست این رژیم برشمرد و گفت: مقابله با این گونه سیاست ها وظیفه اکنون دنیای اسلام است.

عبدالواحد الراضی رئیس مجلس مغرب در این دیدار با یادآوری نقش اساسی آیت الله هاشمی رفسنجانی  در تجدید و توسعه روابط ایران و مغرب، گسترش و تحکیم روابط در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را خواستار شد.

وی با اشاره به مشکلات جهان اسلام بخصوص در عرق و فلسطین تاکید کرد: جهان اسلامی با بسیج نیروهای خود می تواند با این چالش ها مبارزه کند و جمهوری اسلامی ایران در این موضوع نقش مهمی دارد.

رئیس مجلس مغرب  همبستگی کشورهای عربی و جمهوری اسلامی ایران را در قدرت گرفتن جهان اسلام پراهمیت عنوان کرد و افزود: اوج شکوفایی تمدن اسلامی زمانی بود که میان کشور بزرگ ایران و دیگر کشورهای اسلامی همکاری تنگاتنگی برقرار بود.

کد خبر 486928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha