پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۷:۳۸

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک:

شمار مبتلایان کرونا در مرکزی به ۱۸۰ نفر رسید/ ۲۱ نفر بهبود یافتند

شمار مبتلایان کرونا در مرکزی به ۱۸۰ نفر رسید/ ۲۱ نفر بهبود یافتند

اراک- رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تاکنون در استان مرکزی ۱۸۰ نفر به ویروس کرونا مبتلا و ۲۱ نفر از مبتلایان نیز پس از بهبودی کامل از مراکز درمانی استان ترخیص شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جمالیان روز پنجشنبه در تشریح آخرین وضعیت مبتلایان به ویروس کرونا در استان مرکزی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تا به امروز (۱۵ اسفند) تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در استان ۱۸۰ مورد می‌باشد که در شهرستان اراک ۴۶ مورد، ساوه و زرندیه ۵۵ مورد، دلیجان ۲۴ مورد، خمین ۱۲ مورد، محلات ۱۴ مورد، آشتیان ۵ مورد، تفرش ۷ مورد، فراهان ۸ مورد، شازند ۴ مورد، کمیجان ۴ مورد و خنداب یک مورد گزارش شده‌است.

وی ادامه داد: تعداد فوتی‌های ناشی از ابتلاء به ویروس کرونا تاکنون ۱۳ مورد بوده و ۲۱ نفر از مبتلایان پس از بهبودی نیز از مراکز درمانی استان ترخیص شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بر اساس پیش بینی مطالعات اپیدمیولوژیک در ۱۰ روز آینده پیک افزایش این ویروس را شاهد خواهیم بود و پس از دو هفته پیک ویروس ثابت خواهد شد و به سمت کاهش ویروس می‌رویم.

جمالیان تاکید کرد: به منظور پیشگیری از ابتلاء به این بیماری مردم باید در منزل بمانند و از حضور در اماکن پر ازدحام خود داری کنند. مردم حتماً باید از ماسک استفاده و بهداشت دست و نکات بهداشتی را رعایت کنند.

کد خبر 4871060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha