به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حاج مومنی مسئول روابط عمومی و امور بین الملل نهاد کتابخانه های عمومی کشور در گفتگو با مهر از تعیین زمان جلسه هیات امنای این نهاد خبر داد و گفت: با پیشنهاد وزیر ارشاد مقرر شد که این جلسه 29 خرداد ماه و احتمالاً در شورای شهر تهران برگزار شود.
حاج مومنی افزود: مهم ترین مباحث این جلسه، ارائه گزارشی از عملکرد سال 85، اقدامات صورت گرفته از طرف نهاد و انجمن کتابخانه های عمومی استان ها درخصوص جذب منابع استانی و بدهی های نیم درصدی شهرداری ها، پیگیری موضوع عضویت مدیران امور کتابخانه های عمومی استان ها در جلسات شورای برنامه ریزی استان های مربوطه و مواردی از این دست است.
وی حضور موثر مدیران امور کتابخانه های عمومی استان ها را در جلسات شورای برنامه ریزی، ضروری خواند و اضافه کرد: این کار باعث افزایش تعامل مجموعه کتابخانه های عمومی با سایر دستگاه های اجرایی است و از قبل آن امکان بهره گیری از ظرفیت این دستگاه ها برای توسعه کتابخانه ها به وجود می آید؛ به ویژه آنکه بسیاری از صاحبان صنایع و کارخانجات ابراز علاقه مندی کرده اند که در اینگونه مراکز تولیدی، کتابخانه عمومی دایر کرده و نهاد نیز خود آنها را اداره کند.
مسئول روابط عمومی نهاد کتابخانه های عمومی تاکید کرد: این موضوع مورد استقبال نهاد و شخص دبیرکل قرار گرفته و ما امیدواریم با تامین هزینه این کتابخانه ها از سوی صاحبان کارخانه ها، نهاد اداره آنها را بر عهده بگیرد.
نظر شما