به گزارش خبرنگار مهر، شینا انصاری، با اشاره به اقدامات این حوزه برای مقابله با ویروس کرونا در نشست خبری مجازی گفت: اداره کل محیط زیست شهرداری تهران به صورت مستقل کاری را انجام نداده اما در کنار مابقی ادارات و سازمان ها همکاری کرده است.
وی ادامه داد: پیگیری نحوه دفن پسماندهای عفونی، بازدید از اسکانهای کارگری و لغو تمام برنامههای مناسبتی محیط زیست و همچنین نمایشگاه بین المللی محیط زیست از جمله پیگیریهای این اداره بوده است.
انصاری همچنین در واکنش به این پرسش که آیا مواد ضدعفونی کننده به گیاهان و حیوانات شهری آسیب میرساند یا خیر، گفت: غلظت مورد استفاده ما از این مواد، مورد تایید سازمان بهداشت جهانی و وزارت ارشاد است و طبق پروتکلهای آنها عمل میشود.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در واکنش به ادعایی مبنی بر اینکه آیا حیوانات ناقل بیماری کرونا هستند یا خیر نیز گفت: براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی هنوز شواهدی وجود ندارد اما باید تماس با حیوانات چه خانگی و چه غیرخانگی کنترل شده باشد و بعد از تماس با پوست بدن حتماً فرد خود را ضدعفونی کند.
انصاری از جمع آوری بنرهایی با محتوای تماس کنترل شده با حیوانات خبر داد و گفت که؛ هرچند این بنرها حیوان ستیزانه نبود اما با توجه به دغدغهای که برخی از فعالان حقوق حیوانات داشتند آنها را جمع آوری کردیم.
مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران با بیان اینکه شهروندان باید دستکش و ماسک خود را در نایلکسهای در بسته بگذارند، گفت: همچنین از شهروندان میخواهم که از مصرف بیرویه شویندهها به ویژه در فضای بسته خودداری کنند.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود کاهش تردد شاهد آلودگی هوا در تهران هستیم، تاکید کرد: ما در این روزها شاهد وقوع پدیده اینورژن و انباشت آلاینده هستیم و همچنین حضور ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون که ناشی از تردد خودروهای دیزلی است. با توجه به اینکه محدودیتی در این مدت برای تردد این خودروها نداشتیم احتمالاً بخشی از آلودگی به دلیل حضور آنها است.
انصاری در پایان تاکید کرد: در عین حال نباید نادیده بگیریم که با وجود کاهش تردد اما بازهم استفاده از خودرو در تهران بسیار زیاد است و اگر شیوع کرونا نبود قطعاً وضعیت از این بدتر هم میشد.
نظر شما