پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۰۵

استاندار کردستان:

شهدا با جانفشانی‌های خود پرچم عزت وسربلندی ایران را برافراشته اند

شهدا با جانفشانی‌های خود پرچم عزت وسربلندی ایران را برافراشته اند

سنندج - استاندار کردستان به مناسبت بزرگداشت روز «شهید» پیامی را صادر کرد و گفت: شهیدان با جانفشانی‌های خود پرچم عزت و سربلندی ایران را برافراشته اند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، بهمن مرادنیا در پیامی سالروز تاسیس بنیاد شهید و بزرگداشت روز «شهید» را تبریک گفت و اظهار داشتت: جای جای خاک پاک ایران اسلامی معطر به خون شهیدانی است که با جانفشانی‌های خود، پرچم عزت و سربلندی میهن عزیزمان را برافراشته نگاه داشته‌اند و با اهداء جان شیرین خود، از کیان ایران سربلند، جانانه دفاع کردند.

در ادامه پیام استاندار کردستان آمده است: «مردان مردی که با ایثار و فداکاری خود، خالق باشکوه‌ترین و زیباترین صحنه‌ها و حماسه‌ها شدند».

همچنین در پایان این پیان آمده است: «استان کردستان با تقدیم بیش از ۵۴۰۰ شهید سهم بزرگی در آبیاری شجره طیبه انقلاب اسلامی ایفا کرده است و مرزداران غیور و جان بر کف آن خالصانه در خدمت انقلاب و پاسداری از تمامیت ارضی کشور می‌باشند، اینجانب روز شهید را به تمامی خانواده‌های صبور و مقاوم شهدا و مردم شهیدپرور کردستان، صمیمانه تبریک عرض می نمایم و امیدوارم خداوند متعال همه ما را قدردان خون شهدا قرار دهد».

کد خبر 4876306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha