پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۵

رئیس اداره ورزش و جوانان اندیمشک:

۴سالن ورزشی متخلف دراندیمشک پلمب شد/معرفی متخلفان به دستگاه قضایی

۴سالن ورزشی متخلف دراندیمشک پلمب شد/معرفی متخلفان به دستگاه قضایی

اندیمشک- رئیس اداره ورزش و جوانان اندیمشک با اشاره به پلمب ۴ سالن ورزشی در اندیمشک، گفت: متخلفان از مصوبات ستاد کرونا به دستگاه قضایی معرفی می‌ شوند.

کیومرث آریان متین در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و به منظور پیشگیری و سلامت عموم، دستورات ستاد مبارزه با کرونا باید به طور کامل اجرایی شود.

وی افزود: به منظور پیشگیری از شیوع این ویروس، دستور تعطیلی اماکن ورزشی و لغو مسابقات ورزشی صادر و به همه سالن‌ها و مراکز ورزشی اندیمشک ابلاغ شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان اندیمشک افزود: تعطیلی اماکن ورزشی اقدامی برای حفظ سلامت و پیشگیری از شیوع ویروس کووید ۱۹ در جامعه است.

وی تصریح کرد: مدیران و مسئولان اماکن ورزشی تا پایان زمان تعیین شده همکاری لازم را داشته باشند و از فعالیت و بازگشایی اماکن ورزشی خودداری کنند.

آریا متین از پلمب ۴ سالن ورزشی خبر داد و عنوان کرد: پلمب این اماکن ورزشی توسط اماکن و با دستور ستاد کرونا شهرستان اندیمشک و به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ و ارتقای سلامت شهروندان انجام شده است.

رئیس اداره ورزش و جوانان اندیمشک همکاری و انجام مصوبات ستاد مبارزه با کرونا ویروس را لازم و ضروری دانست و افزود: در صورت تخلف از مصوبات ابلاغی تمامی متخلفان به دستگاه قضائی معرفی می‌شوند.

کد خبر 4876451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha