پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۳۷

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

کنترل ورودی اصفهان-یاسوج شدت می گیرد/ماندن درخانه راه شکست کرونا

کنترل ورودی اصفهان-یاسوج شدت می گیرد/ماندن درخانه راه شکست کرونا

یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به کثرت تردد، کنترل ورودی اصفهان-یاسوج شدت می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کلانتری در حاشیه بازدید از این محور افزود: در آستانه تعطیلات نوروزی باید با نظارت و کنترل بیشتر از شیوع این ویروس در استان جلوگیری کرد.

وی بیان داشت: باید خود را برای بدترین شرایط آماده کنیم و دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز باید برای شرایط خاص، بیمارستان جایگزین در شهر یاسوج پیش بینی کند.

استاندار با بیان اینکه اکنون چالش اصلی استان بازگشت خانواده‌هایی است که اصالتاً اهل منطقه‌اند و در دیگر شهرها سکونت دارند، گفت: باز هم تاکید می‌کنم که هموطنان از سفر به دیگر استان‌ها خودداری کنند و در خانه‌ها بمانند چرا که ممکن است فردی ناقل بیماری باشد و ندانسته دیگران را به این بیماری دچار کند و در این شرایط جان افراد پرخطر، در معرض تهدید است.

کلانتری تاکید کرد: ایستگاههای غربالگری در استان فعال هستند و مراکز درمانی نیز آنها آماده پذیرش و انجام اقدامات درمانی هستند.

وی افزود: مردم به جز در موارد خرید مایحتاج زندگی و مواقع ضروری از منزل خارج نشوند تا زنجیره انتقال این بیماری گسسته شود و جان افراد در خطر نیفتد.

کد خبر 4876828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha