پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۱۴

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان:

فعالیت صدای مشاور در مدارس مجازی با نیازهای ویژه کردستان آغاز شد

فعالیت صدای مشاور در مدارس مجازی با نیازهای ویژه کردستان آغاز شد

سنندج - رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان از آغاز فعالیت صدای مشاور در مدارس مجازی با نیازهای ویژه استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان، خلیل رنجبر گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، تعطیلی مدارس ودور بودن دانش آموزان از فضای آموزشی، خدمات مشاوره ای وروانشناختی صدای مشاور با رویکرد مدرسه محوری وبه منظور ایجادآرامش، کاهش اضطراب و مدیریت بحران در ۳۵ مدرسه و مرکز مجازی با نیاز ویژه استان ارائه می شود.

وی با تأکید بر اهمیت استمرار و تداوم جریان تربیت، برنامه های پرورشی، فرهنگی ومشاوره ای در مدارس مجازی، اظهار داشت: به صورت روزانه وهدفمند محتواهای تربیتی و پیام های مشاوره ای برای حدود ۶۰۰ نفر از دانش آموزان با نیاز ویژه دختر وپسر دوره های تحصیلی پیش دبستان، دبستان، متوسطه دوره اول پیش حرفه ای و حرفه ای دوره دوم ارسال می شود.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان افزود: فرآیند تربیت همیشگی است و مشاوران در مدارس مجازی پیام ها و کلیپ های تربیتی را با محوریت حفظ بهداشت روانی، مهارت ماندن در منزل، ارائه خدمات مشاوره تحصیلی- تربیتی، ارتقای بهداشت روان، پیشگیری از مشکلات اجتماعی رفتاری وکاهش استرس ناشی از شیوع ویروس کرونا ارائه می دهند.

رنجبر با تاکید براهمیت آموزش خانواده و اولیای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، ادامه داد: اعضای خانواده به آموزش مستمر و پویا نیاز دارند و ارائه خدمات مشاوره‌ای به خانواده‌ها در روند شکل‌گیری خانواده متعالی نقش ویژه ای دارد و از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی یادآور شد: در مدارس مجازی سعی شده با ارتقای سطح آگاهی در حیطه تربیتی و افزایش سطح مهارتی به لحاظ عملکردی در ارتباط با نحوه رفتار مناسب باکودکان با نیازهای ویژه نگرش، احساسات و واکنش های عاطفی خانواده ها به سمت آشنایی با ویژگی های خاص، توانمندی، محدودیت ها وعلاقمندی های کودک با نیاز ویژه سوق داده شود.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ارتقای مهارت های راهنمایی و مشاوره ای را بعنوان یکی از محورهای فعالیت های آموزش و پرورش استان دانست و بیان کرد: مشاور، دانش آموز را در خودشناسی، مسئولیت پذیری، شناخت محیط، توانایی تصمیم گیری، حل مسائل، برقراری رابطه با اطرافیان، شناخت نیازهای فردی و اجتماعی و آشنایی با ارزش های مطلوب یاری می دهد.

کد خبر 4878501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha