پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۳

از سوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

فایل صوتی منتسب به شهید «دکتر وحید منصف» تکذیب شد

فایل صوتی منتسب به شهید «دکتر وحید منصف» تکذیب شد

رشت- مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان فایل صوتی منتشر شده منتسب به «دکتر وحید منصف» شهید راه خدمت درباره ویروس کرونا را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدی در واکنش به انتشار یک فایل صوتی چند دقیقه‌ای منتسب به شهید خدمت دکتر وحید منصف اظهار کرد: فایل منتشر شده به هیچ وجه منتسب به زنده یاد دکتر منصف نیست.
وی افزود: صدایی که طی آن فایل منتشر شده به هیچ وجه صدای شهید منصف نیست، چرا که آن زنده یاد بیش از ۱۰ روز در آی سی یو بستری بود.
مدیر روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه کاربران فضای مجازی در این شرایط حساس، شیوع ویروس کرونا نباید هر فایلی را دست‌به‌دست کنند، گفت: در فضای ملتهب کنونی باید سواد رسانه‌ای داشت و از رفتارهای غیر عرفی و اخلاقی به شدن پرهیز نمود چرا که این گونه رفتارها غم و اندوه خانواده‌های داغدار را دو چندان خواهد نمود.
وی با اشاره به هشدار دستگاه قضا نسبت به انتشار دهندگان اخبار کذب در دوران شیوع کرونا تصریح کرد: یقیناً منتشر کننده این فایل صوتی نیز مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت و به جهت جلوگیری از رفتارهای سو مشابه برخورد جدی با وی مورد انتظار است.
گفتنی است طی روزهای گذشته فایل صوتی درباره وضعیت وحشتناک در زمینه ویروس کرونا در فضای منتشر شده بود که این فایل به دکتر وحید منصف یکی از شهدای خدمت استان گیلان منتسب شده است.
کد خبر 4878806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha