پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۵۶

در گفت و گو با مهر عنوان شد؛

برخورد جدی پلیس با تجمعات چهارشنبه سوری/خانواده ها همکاری کنند

برخورد جدی پلیس با تجمعات چهارشنبه سوری/خانواده ها همکاری کنند

بیرجند- معاون عملیات فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی گفت: اجازه نمی دهیم عده ای در چهارشنبه آخر سال سلامت مردم را به خطر بیاندازند، بنابراین با تجمعات از طریق قانون به جد برخورد می شود.

سرهنگ حسن شجاعی نسب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تمهیدات انجام شده برای چهارشنبه سوری بیان کرد: اگر چه طی سال‌های اخیر با رعایت خانواده‌ها، حوادث ناشی از چهارشنبه سوری کمتر شده اما همچنان وجود داشته و نیازمند دقت بیشتری است.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در سطح کشور و خراسان جنوبی گفت: تجمع افراد در چهارشنبه سوری می‌تواند به گستره انتشار این ویروس دامن بزند و آسیب‌ها و خطرها را تشدید کند.

سرهنگ شجاعی نسب با بیان اینکه نیروهای نظامی طی چهارشنبه در سطح جامعه حضور گسترده‌ای خواهند داشت، افزود: ایجاد بستر مناسب برای زندگی شهروندان از رسالت‌های ذاتی ما بوده که در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

معاون عملیات فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی از استقرار تیم‌های نظامی در نقاط مختلف استان خبر داد و اظهار کرد: شرایط پیش رو می‌طلبد خانواده‌ها به ویژه والدین جهت جلوگیری از تشدید بیماری کرونا و آسیب‌های ناشی از چهارشنبه سوری همکاری کنند.

به اخلال گران سلامت اجازه فعالیت نمی‌دهیم

سرهنگ شجاعی نسب بیان کرد: مرکز فوریت‌های پلیسی آمادگی دارد در صورت دریافت گزارش شهروندان مبنی بر ایجاد تجمع‌ها، بررسی‌های فوری و لازم را انجام دهد.

وی با بیان اینکه اجازه نمی‌دهیم عده‌ای از افراد سلامت مردم و جامعه را به خطر بیاندازند، افزود: کاهش هر چه بیشتر آسیب‌های ناشی از چهارشنبه سوری همکاری شهروندان به ویژه خانواده‌ها را می‌طلبد.

معاون عملیات فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی تاکید کرد: اگر افرادی نخواهند رعایت کنند و تجمعاتی شکل گیرد از طریق قانون به جد برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه خانواده‌ها با درک شرایط موجود و رعایت توصیه‌ها در خانه بمانند، افزود: این امر می‌تواند از تشدید خطرهای چهارشنبه سوری و انتشار کرونا جلوگیری کند.

ورود به میدان مبارزه با کرونا

سرهنگ شجاعی نسب در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فرمانداران ارشد نظامی کشور اعلام کرده‌اند در راستای خلوت کردن شهر و جلوگیری از تجمعات اقداماتی در دست داریم، تمهیدات انجام شده در خراسان جنوبی چیست، گفت: طی فرمان رهبری به ستاد کل قرارگاه بهداشت و درمان امام رضا (ع) در ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شد.

وی با بیان اینکه این قرارگاه هماهنگ با دولت حرکت می‌کند و کلیات تصمیم گیری ها پیرامون مقابله با کرونا به صورت واحد اخذ می‌شود، ادامه داد: اعضای قرارگاه در استان‌ها بررسی‌های بومی و استانی را انجام خواهند داد و متناسب با جغرافیای استان‌ها و میزان گسترش بیماری تصمیمات لازم را اتخاذ خواهند کرد.

معاون عملیات فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی ادامه داد: آمادگی لازم را داریم تا در تصمیماتی که در مجموعه استانی و ملی اخذ می‌شود حضور داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر رستوران‌ها، تجمعات، مراسم عزا، عروسی، سفره خانه‌ها تعطیل است، گفت: ایستگاه‌های مراقبتی و بهداشتی با همکاری دیگر استان‌ها در ۹ مبادی ورودی و خروجی حضور داشته و مسافران را غربالگری می‌کنند.

کد خبر 4880535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha