پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۴۲

مدیرکل اوقاف گیلان:

توزیع بیش از ۳ هزار بسته مواد غذایی از سوی اوقاف گیلان

توزیع بیش از ۳ هزار بسته مواد غذایی از سوی اوقاف گیلان

رشت- مدیرکل اوقاف گیلان گفت: سه هزار و ۶۵ بسته مواد غذایی و اقلام ضروری در آستانه سال نو بین نیازمندان از سوی اوقاف گیلان توزیع شد.

حجت الاسلام ستار علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به در پیش بودن سال نو از اجرای طرح «دست های مهربانی» توسط سازمان اوقاف و امور خیریه، اظهار کرد: در این طرح سه هزار و ۶۵ بسته مواد غذایی و اقلام ضروری بین نیازمندان توزیع شد.

وی افزود: تهیه این بسته‌های معیشتی و حمایتی نزدیک به ۲۰۰ میلیون تومان هزینه داشته که از کمک‌های خیرین و عوائد موقوفات با نیات مرتبط انجام شده است.

مدیرکل اوقاف گیلان گیلان ادامه داد: با کمک خیرین ۲۰۰ کیلو برنج در تالش و یک هزار کیلو پرتقال و کیوی بین نیازمندان رودسر توزیع شده است.

وی ادامه داد: به همت ادارات اوقاف سراسر استان از آغاز بسیج همگانی مبارزه با شیوع ویروس کرونا پنج هزار و ۶۶۵ بسته سلامتی شامل مواد شوینده و ضد عفونی کننده، ماسک و ژل ضد عفونی کننده در مناطق محروم استان توزیع شده است.

کد خبر 4881703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha